CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Saturday, August 14, 2010

SHOT TIME

ShOt TiMe....

ni masa g cameron...ni mmg plan gila namanya,hb buat keputusan malam, besoknya nak pegi...mmg kelam kabut la dibuatnya...kalo nak rancang awal2 takutnya tak jd...


ni pulak masa kami on d way nak g penang...ni dlm kete tgh tunggu turn nak naik feri...anak2 bising nak naik feri...pegi sana mmg balik hari la...bkn buat apa pun saja g jln2...lg pun bukan jauh sgt ngan umah,tp masa nih aku blk kg,kat KUALA KANGSAR...so dah terlajak tuh kami g la penang,2 jam je ....
aksi abg n kakak...diaorg nih mmg mcm pak we n mak we...tu pun byk lg gambar yg tak di masukkan..
haaaa!!!!!....nih mmg terkejut la,masa aku tgk gambar nih mmg terkejut...AINA KUKUR KELAPA cara org dolu2 lagi...ni masa dia tinggal kat kg ngan mak aku...mmg habis la kelapa tuh dia buat...senang mak tok dia ada org tolong dia masak...ni masa umur dia 3thn..


sementara tunggu ayahnya siap...kami buat projek,tangkap gambar...hahahhaha..masa nih nak g alamanda,nak cari barang dapur....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )