CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Sunday, August 8, 2010

BILA TIME BLK KG

Kelmarin hb buat keputusan nak blk kg...mlm khamis tuh dah kena siapkan barang nak blk kg...kalo blh nak blk dlm area kol 3.30 petang...maknanya aku kena blk awal...so kena mintak ngan bos kuar awak sikit...nanti kena ganti la blk masa tuh...tiba kat area ipoh dlm kol 6.30...sampai je kitaorg g mkn kat MAT JASAK,mkn bihun sup...tu bihun sup masa bercinta lagi...so sekarang bw anak2 mkn lak kat situ,tp tak best sangat,kalo dulu nyeer lagi best rasanya,tp kalo dah teringin tu aku bedal je la...

habis je mkn kita org g umah PAH CHIK...saja jew lg pun dah lama tak jumpa...lepak sampai kol 9.30 mlm...lepas tuh kita org g ke umah sewa aku n hb,kat KELEBANG PUTRA,nak tgk apa yg rosaknya....lg pun penyewanya dok mengadu ada bhgn yg rosak,so kami pun g la tgk apa2 yg patut...nampak gayanya,tak la teruk sgt...masa kat sana,singgah kat umah tok guru my hb yg ajar hb photografi,wife dia hidang kan kitaorg BIHUN SUP...sedap...kenyang perut...tok tek tok tek..dlm kol 10.30 jugak la blk ke umahnya ke KG RIBU...yeeeeee sampai gak kat KG RIBU...

ESOK paginya,aku pg tak pg lagi aku dah belasah durian ngan nasi...sedapnyaaaaaaa....dah lama tak mkn...ngan rambutan lagi...besttttttt...

Ada ke org mkn cam nih?pelik kan? tp aku percaya ada org yg lagi pelik dari aku....hahahahahah....tp apa2 pun mmg best arrrrr...

Bila blk kg time musim buah nih...mmg gila lah,byk benda nak mkn...tp takut batuk n demam..tp nak buat cam ner,kalo nak beli durian kat kl tak tau nak pilih..baik mkn yg kat kg...kalo ada org jual pun rm 20 blh dpt dekat 15 biji...puas mkn...nak ngan tak nak je...ada rambutan,ada cempedak,limau barli,limau kasturi pun ada...



DURIAN

RAMBUTAN

CEMPEDAK

LIMAU BARLI

LIMAU KASTURI
Bila dah tgh hari sikit aku masak tomyam ayam...ayamnya sikit jew,tp sayurnya mak aiii...ponuh...ni pun sbb mak nak g tolong org masak sbb esok ada kenduri doa selamat n sambut puasa...ok la...lg pun adek pompuan aku tuh sebok nak mkn tomyam...kakak nya yg baik nih,buat la.....



Ahad (8hb Ogos )....mak sedara buat doa selamat n sambut puasa...kat bawah nih antara lauk2nya....mak aiiii...teman mkn sampai tersandor la dibuatnya...bkn senag nak mkn mak2 yg masak...ni semua mak n mak sedara je yg masak...org lain dtg untuk mkn je...yg lain kami adek beradik dah bikin....
KERABU PUCUK PAKU

JANTUNG PISANG REBUS + SAMBAL BELACAN
(plg besttttt)

KARI DAGING


Sebenornya byk lg lauknya...tp tak sempat nak ambik sbb perut dah tak tahan nak mkn...yum yum yum....




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )