CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, August 27, 2010

BILA ADA MASA


Selalunya aku beli barang daput kat Mydin jew...tp ari nih nak tukar angin...aku g beli kat pasar borong Selangor lak...budget dlm RM100 untuk beli barang kering n basah...kalo beli barang basah kat pasar borong,harganya blh tahan la dari pasar biasa nih...ayam dlm RM 6.80 sekilo berbanding kat pasar masa nih RM 7.60 sekilo...ikan pun tgk la...byk pilihan...lepas abis je beli barang basah,aku g BALAJI lak...tok beli barang2 kering...kalo kat BALAJI bab barang kering mmg murah la...lagipun kalo kat BALAJI nak memilih senang....tak macam kat pasar raya,dah siap packing,tp kalo kat sini dia lambak kan jew,kita pilih je nak yg elok ke,nak yg tak elok ke...ikut suka kome la....mmg aku suka beli byk terutamanya...mcm brg2 kat bawah nih...



bawang besar : 1 kilo = RM 1.90 .....


ikan bilis dah siap buang kopek.....RM17.00 sekilo....yg kat atas nih,500 gram lebih la,harganya pun dlm RM 8.57


ubi kentang nih mmg besar2...mmg best bila time memilih....ni kalo buat kentang bakar mmg berbaloi2...RM 2.50 sekilo

Banyak lagi barang yg aku beli kat BALAJI...tp tak ter apload aku ngan semuanya...cukup la sekadar yg ada....tp masa aku g BALAJI tuh ada 1 kedai jual apron terpakai....mmg berkenan sgt ngan apron tuh...harga dia ok la...RM 5 satu,dah kain dia tebal...warna dia pun "i like"


taraaaa...ni dia...apron ni aku suka sbb tali dia blh adjust2....tu yg best tuh...

Lepas abis g beli brg2 dapur...kami 1 family g bel mknan untuk berbuka puasa kattttt KFC...anak2 dah bising nak...sama la ngan ayah nya pun...beli jew la...mama belanja...ingat senang ke mama nak belanja....mama nih kedekut...hahahah


kentang n chesse


1 set untuk anak2 yg original

ni mama punya...yg hot punya...tp ni kan ke bulan puasa,tak pedas sgt pun....anak2 pun blh mkn...tak pe la, paham...bulan puasa la katakan....bedal je la labu

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )