CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, December 17, 2012

stok VCO CATALYST

 

ALHAMDULILLAH...hari nih semuanya dipermudahkan oleh TUHAN
stok VCO CATALYST pun sah sampai...lama nunggunya...

kepada yang ingin mencuba @ memang dah cuba dah produk nih n tahu akan keberkesanan nya boleh 
email : akila_0130@yahoo.com.my
untuk sebarang pertanyaan ekkk

harga sebotol RM39.90 ( 60 biji )
stok memang ngam-ngam untuk sebulan sebab sehari kena telan 2 biji...pagi sebiji malam sebiji...
elok untuk : 

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
•Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
•Membantu mengurangkan berat badan denganmeningkatkan angka metabolik.
•Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
•Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
•Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
•Melindungi tubuh daripada kanser.
•Jerawat cepat susut
•Regular semula PMS anda
•Sistem penghadaman lebih baik
•Kesuburan
•Kurangkan rasa senggugut
•Batuk dan Selsema cepat hilang
•Mengurangkan tidur berdengkur

untuk lebih INFO klik sini 
 saya sendiri pun mengakui keberkesanan VCO ni...alhamdulillah, tidak mengecewakan..cuba la...

# sangat sesuai untuk wanita hamil

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, December 11, 2012

Parkir bertingkat atasi kesesakan di hospital kerajaan

 

KUALA LUMPUR: Beberapa langkah sudah diambil bagi mengatasi masalah kesesakan tempat letak kereta di hospital kerajaan termasuk pembinaan tempat letak kereta tambahan dan bertingkat.
Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata, tempat letak kereta tambahan itu dibina dalam kawasan hospital dan kawasan berhampiran di luar jika ada.

“Beberapa hospital sudah memulakan perkhidmatan shuttle bagi mengangkut pesakit pergi-balik dari stesen bas berhampiran ke hospital,” katanya pada Sidang Dewan Negara, semalam.
Beliau menjawab soalan Toh Puan Zaiton Mat Amin yang mahu tahu langkah kerajaan mengatasi masalah kesesakan tempat letak kereta di hospital kerajaan khususnya Hospital Kuala Lumpur, Hospital Selayang, Hospital Serdang, Hospital Sungai Buluh dan Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu.

Menurutnya, sebagai langkah tambahan, kerajaan sedang mengkaji kaedah pengurusan tempat letak kereta oleh pihak swasta membabitkan kementerian membiayai pembinaan tempat letak kereta dan pihak swasta bertanggungjawab menyelaras pengurusan dan penyelenggaraannya.

Selain menampung sendiri perbelanjaan membina, katanya, kementerian juga sedang mengkaji pembinaan tempat letak kereta bertingkat menggunakan kaedah pembiayaan swasta (PFI).
Melalui kaedah itu, beliau berkata, semua urusan pembiayaan, pembinaan, pengurusan dan penyelenggaraan akan dilakukan pihak swasta dan mereka akan dibenar mengutip bayaran secara konsesi hingga memperoleh semula pelaburan dibuat. - Bernama

**** Memang ini yang sepatutnya dilakukan dari dulu lagi...bukan sahaja di HOSPITAL KERAJAAN, malah di JABATAN KERAJAAN pun sama...sebab sekarang nih, bukan nya pekerja @ kakitangan nak naik bas, mereka lebih selesa naik kenderaan sendiri...sbb apa? sebab senang nak berurusan diluar, contohnya nak ambil anak balik sekolah, nak hantar anak kelas tambahan, nak balik kerja lewat pun senang...tanpa nak tunggu bas berjam-jam, yang kadang-kadang mengundang malapetaka yang tak diigini berlaku...nauzubillah...memang kos nak buat parking bertingkat tinggi, tapi kalau dikira semula banyak faedah dan keuntungannya...lagi pun tak ada la orang nak komplen parking susah la...elok boleh sampai awal, dah lambat jadinya sebab cari parking..dan lagi satu, harga parking...kalau untuk staff seelok-eloknya beri la pas bulanan yang berbaloi..tak la membebankan staff, tambahan sekarang semua nya naik melambung, dari makanan sampai la perkhidmatan...semua naik mendadak...tak kesah la orang kata duduk pekan besar nih belanjanya pun besar...jadi pandai-pandai la kita nak berbelanja...******

# pikir-pikirkan bersama untuk keuntungan bersama

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

HILANG LAGI?????!!!!!!!!!

 

ADUHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hilang lagi talian hayat nih....
siapa la punya kerja yang tak tau nak tinggal NOTA ni
harit uh dah sekali....1 minggu talian hayat hilang entah kemana...
hari nih jadi lagi....
siapa la hamba ALLAH ni...misteri betul...
pandai pulak dia...time aku balik keje baru nak amik
pastu pulang pun time aku tak ada...
lepas nih aku nak letak NOTA BESAR-BESAR
boleh pinjam tapi bagi tau ekkk...tak ada la tuannya pening mencari bila nak guna...

Benda nih la yang hilang nya............

# PULANGKAN...TALIAN HAYAT SAYA...PLEASEEEEEEEEEEEE

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, November 26, 2012

2 HARI MANA CUKUP???!!!!!

 

2 HARI CUTI??????????????
tak cukuppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
nak lagi cuti!!!!!!!!!!!!!
nak qador tidoooooooooo!!!!!!!
 
 
Kalau CUTI ni banyak lagi....memang semestinya aku CUTIIIIII hari nih...
 
# mood malas-malas hari nih..
 
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 22, 2012

CINTAN CINTUN with MR. T

 

Woooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memang BEST cerita nih...comeiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(bagi aku la...tp kalo orang lain aku tak tau la)
dan yang penting AKU n DIA je yang pergi..
anak TINGGAL kat rumah...hahahahahahah
cintan cintun sekali sekala apa salahnya kan?

 SINOPSIS "INSTABUL AKU DATANG"

Dian adalah seorang gadis yang periang dan manja. Keinginannya cuma satu – untuk berkahwin dengan teman lelakinya, Azad. Masalahnya, Azad kini sedang mengikuti kursus perubatan di Istanbul, dan kursus ini tempohnya enam tahun! Tempoh itu nyata terlalu lama, lalu Dian berazam untuk ke Istanbul dan mendapat lamaran perkahwinan dari Azad, supaya mereka boleh segera berkahwin dan dia boleh tinggal di Istanbul bersama Azad sementara Azad meneruskan pengajiannya.

 Malang sekali, bila tiba di Istanbul Dian disambut tawar oleh Azad. Azad risau yang kehadiran Dian akan mengganggu konsentrasinya. Dia juga tidak senang yang Dian menumpang di flatnya, yang dikongsi dengan dua orang kawan-kawannya yang lain. Mahu tidak mahu, terpaksalah Dian mencari rumah baru. Namun, ia tidaklah semudah yang disangka. Setelah membayar sewa tiga bulan untuk pangsapuri pilihannya, dia mendapati yang dia telah ditipu – rumah itu sudah pun diduduki, oleh seorang lelaki Melayu bernama Harris! 

Oleh kerana tuan rumah yang sebenar telah pergi bercuti, terpaksalah mereka tinggal sebumbung buat sementara waktu kerana kedua-duanya berkeras bahawa mereka masing-masing berhak tinggal di situ. Perang dingin pun bermula antara mereka, kerana masing-masing merasakan yang teman serumahnya begitu menjengkelkan! Pada masa yang sama, Dian terpaksa merahsiakan situasinya dari Azad, yang pastinya akan mengamuk jika dia mendapat tahu yang Dian tinggal serumah dengan seorang lelaki! Bagaimanakah kesudahan perang antara dua teman serumah ini? Dan berjayakah Dian kembali ke Kuala Lumpur dengan cincin pertunangan dari Azad? Saksikan babak² komedi romantik lakonan hebat LISA SURIHANI , BETO & TOMOK...

TRAILER "INSTABUL AKU DATANG"



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, November 20, 2012

HOLIDAY TRIP

 
Setelah seminggu bercuti, hari nih hari ke-2 bekerja semula
malasnya masih berbaki lagi dari semalam..
kiranya hari nih ok la sikit...
cuti seminggu pun sebab cuti umumnya berselang seli..ambil 3 hari lagi jadi la 9 hari termasuk sabtu dan ahad...banyakkan cutinya? tu yang malas nak kerja semula tu...
tambahan pulak cuti sekolah kan? so ni la peluang yang ada nak bawa anak² berjalan...
kami ke.................
 
 KELANTAN

 
TERENGGANU
Di KELANTAN 2 malam...di TERENGGANU semalam..
yang selebihnya duduk lepak di kampung KUALA KANGSAR...
Ni memang betul² berjalan je...tak ber"shopping" bagai...
terlanjur nak mengambil barang adek ipar, terus la berjalan² ke tempat orang..
jauhnya la haiiiii...sakit pinggang²...
itu pun aku nih penumpang je...kalo aku yang bawak.. tak tau la...
tapi apa² pun..best!!!!!!!!!!!! sebab ni la pertama kali aku jejak kali kat TERENGGANU...
kalo KELANTAN tu dah pernah sampai...
INSYAALLAH....kalau ada rezeki lebih lagi...aku akan sampai ke sana lagi...tapi kali nih nak borong BATIK pulak...TUNGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, November 9, 2012

MODEL EKSLUSIF FERARI

 


PROMOSI DARI SHELL DATANG LAGI.......
 Kali ni, SHELL keluarkan MODEL-MODEL EKSLUSIF FERARI dari LEGO
Ada 6 MODEL kesemuanya...
PROMOSI bermula 8 NOV 2012 
Kita perlu mengisi minyak SHELL sebanyak RM 40 serta mempunyai bonus link layak untuk membeli model LEGO dengan harga RM12.90 sebiji kereta


CANTIK kan????

Aku n Husband dah rembat dah semalam 3 biji koleksi LEGO nih...
memang comei la...nak kumpul kan semua n boleh hadiahkan kat MUKHRISZ
dia memang peminat LEGO dah sekarang...mesti dia suka..
tapi korang jangan salah faham pulak...benda nih belum pasang tau...so korang kena la bina sendiri ekk...
baru la mencabar minda...tapi jangan risau, SHELL dah siapkan tutorial nya..senang je..

So pada siapa-siapa yang nak bagi kat anak-anak boleh la ke SHELL...sementara stok masih ada...tak rugi pun benda nih...

nanti nak kumpul lagi 3 koleksi LEGO...bagi cukup 6 semuanya...

UNTUK MAKLUMAT LANJUT...BOLEH LAYARI WEB RASMI  


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Graduation Day Nasyrah SPA 2012 - TAHUN 5 VISION & 5 VENTURE

03.11.2012, Graduation Day Nasyrah SPA 2012... pukul 7.30 dah gerak dari rumah...semangat menari dah datang...kita layan budak 5 tahun nih menari ala² 60-an....Semua pakai cermin mata hitam...AINA yang mana ekkk? haaaaaaaa....yang pakai baju bunga² warna pink tu..sebelah budak baju merah hitam....depan pulak tuh.. layannnnnnnnnnnnnnnnnnn ...nanti kita cerita yang lain² ekkk SAKSIKAN PERSEMPAHAN DARI 5 VISION DAN 5 VENTURE...DIPERSILAKANNNNN....
AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 8, 2012

Berdua lebih BAIK....



On d way nak ke NASYRAH CHILD CENTRE
siap bawa bekal ( beli je ) ke tadika
nak makan sama-sama...


bersabahat baik....ARIANA N BALQISZ
1 kelas...suka sangat ketawa...
tak tau apa yang dikatakan...ketawa je kerja diaorang nih...
tak tau cerita apa yang kelakarnya...
INSYAALLAH...BERSAHABAT BAIK SAMPAI BILA-BILA

semoga anak mama nih jaga persahabatan sekarang nih sampai bila-bila..

ARIANA -  tersangat la manja bila bersama dengan BALQISZ
BALQISZ - agak tegas, dan bersifat take care ngan BFF



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, November 7, 2012

SERABAI gila hari nih!!!!!!!!!!!!!

 

Memang aku rasa serabai gila hari nih....
kunci jam dah awal dah...sebab nak masak..
tup tup sedarnya pukul 5.30 pagi...ALLAH..dah lambat dah
takut tak sempat nak masak...bahan-bahan semua dah siap dah malam tadi...
tapi gagah jugak nak buat...

Sekali bangun mengejut...kepala aku boleh ting tong pepagi nih

  dah la ting tong...tetiba nak muntah la pulak

huduh nya muka aku kalo cam gini gayanya....

Aku buat jugak CUCUR BAWANG ...tapi sekali masak kiri kanan dapur aku guna...
cepat la siapnya...tak buang masa...dlm masa 40minit lebih kurang bendanya dah siap..


ok la semua benda dah siap...
tapi tak tau la apa la serabut sangat hari nih...
masa on d way nak ke kereta...entah macam mana jalan entah...
aku boleh terduduk kat tengah-tengah padang tuh...


masa tuh yang ada anak dara aku je...terkejut dia tengok mama dia tiba-tiba duduk kat situ...
kebetulan ada 2 orang kat situ...dia pun terkejut tengok aku...agaknya dia ada dengar bunyi macam nangka luruh kot...tu yang dia paling tengok tuh...apa-apapun, TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK sbb sudi tolong saya...dalam tak sedar tuh, aku boleh nangis pulak...
huhuhuhu...memang tak bangun la masa tuh...sebab licin...kena ada orang tarik pulak...malunya hai...TUHAN je yaang tahu...tapi nak buat macam mana? dah nak jatuh kan?...
ni bila dah ke tengah hari nih , dah rasa dah lenguh bebadan...
sabar je la untuk hari nih...memang aku rasa serabai je...nak pakai tudung elok² pun malas...biar la...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, November 5, 2012

HILANG??????????!!!!!!!!!!!!!!

 


Seminggu aku mencari kau....lama tuh...sampai tak bernyawa dah badan aku...
tak tau la siapa yang pinjam tapi tak tau pulak nak memulangkan...
tup tup pepagi nih..ada kat atas meja
ALHAMDULILLAH...

tak salah kalau nak pinjam...pinjam je..
tapi pulangkan la kat tuan nya...tuan pun nak pakai jugakkkk
huhuhuhuhuhu...tapi tak ape la...
saya tak marah pun :) 

TERIMA KASIH YE SEBAB DAH PULANGKAN...
JASA MU KU KENANG..
( hakikatnya tak tau pun sapa yang pinjam)


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 1, 2012

Nie la BLOG saya...

 


Hampir seminggu aku tak update kau kan????
ermmmm...nanti la minggu depan aku update ekkk...
ni la blog CRAFT saya....hehehehe

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, October 31, 2012

DURIAN CREPE @ KETAYAP DURIAN

 
 
Baru je beberapa hari yg lalu dengar cerita pasal DURIAN CREPE ni...tup-tup hari nih dapat rasa DURIAN CREPE...alhamdulillah...rezeki ALLAH..
makannya sesuap je, tapi baunya...almaklum la..RAJA BUAH kan?
baunya...memang lama la..silap-silap sampai ke petang nih...sedawa pun sedawa durian...mak aiiiii...penangan durian nih memang kaw kaw la...
bagi aku sedap la...memang rasa durian...kalo di GOOGLE resepinya..macam senang je...
ok la jugakkan...tapi aku nak bagi nama sikit la kat DURIAN CREPE nih..." KETAYAP DURIAN"..
ok tak? sebabnya cara nak buat kulitnya lebih kurang je macam nak buat kuih ketayap...heheheh..rosak resepi betul la aku nih kan...apa pun kredit pada CUPPYCAKE SARA...sedapppp....
 
 gambar pinjam dari blog hanim
pinjam ye hanim...
kalau ada yang tercari-cari resepi DURIAN CREPE @ KETAYAP DURIAN ni
boleh klik blog MASAM MANIS ni...kat sini macam-macam ada...
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, October 30, 2012

Apa yang aku RASA sekarang????!!!!!!!!!!

 


Ini lah yang aku rasa sekarang.....
sejuknya mengalahkan duduk kat kutub...sejukkkkkkkkkkkkkkkkk
nak tekan keyboard ni pun tak berasa...
huhuhuhuhuhuhu...sejukkkkkkkk..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, October 22, 2012

mata...bertentang..hatiku mula mendatang siang dan malam hati tergoda...

 





aktiviti bila di hujung minggu?????!!!!!!
lalalalalalallalalalal

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Saturday, October 20, 2012

Sebenarnya, saya ISTERI dia!

 

Aduh!!!!... tak tau la macam mana aku boleh terjebak ngan novel nih..
kalau dah start baca kompom satu keje pun tak boleh buat..
ni asalnya baca online je... kat PENULISAN2U...kat situ apa yg tak ada...semua ada..
suka2 je layan tajuk nih...sekali memang best...
melayang-melayang la jugak kan...berangan ( gatai )
sekali baca online...tup tup separuh je...
dia suruh beli buku...huhuhuhu...

esoknya memang gagah la pegi cari
alhamdulillah jumpa kat P15 tuh...
harganya RM30..puas hati sebab bukunya tebal...
amek kawwww...


sambil-sambil baca online...boleh dengar lagu...syokkkkk

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, October 19, 2012

KELAS MENARI tanpa bayaran...berminat boleh pm ye..

  
 

Ni la dia...anak dara aku sorang nih...dari dulu sampai la sekarang dah umurnya 5 tahun lebih...
ni la kerja dia bila ada masa..
MENARI...masa nih umur aina 3 tahun lebih...
(abaikan background yg berselerak ekkk)..
 


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, October 18, 2012

CINTAKU KERANA AGAMA

 
MUTIARA KATA
 
" Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, maka hilanglah cintaku padamu."
 
(Imam NAWAWI)

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, October 16, 2012

TUAH AYAM nampak di KAKI...TUAH ORANG siapa yang tahu...

 

Bak kata pepatah...
REZEKI JANGAN DI TOLAK..MUSUH JANGAN DICARI
haaa...itu la papatah kita hari nih...
ALHAMDULLAH...rezeki tengah hari nih
ada orang belanja makan tengah hari...
NASI BRIYANI ANJE @ BANGI
tapi bungkus je...orang yang belanja nih dapat rezeki lebih...tu yang dia belanja 1 opis dia..
ALHAMDULILLAH...
dan atas kebelanjaan tu jugak.. dia selamat melahirkan baby BOY seberat 3.38kg hari nih..
memang rezeki anak la kata orang...
TAHNIAH BUAT MAI...dan terima kasih sebab sudi belanja kami...
Semoga TUHAN akan melimpah ruahkan lagi rezeki buat MAI n FAMILY...

ni gambar nya hasil dari EN.GOOGLE...



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, October 15, 2012

Semua dah habis...

 

Pagi tadi sarapan spageti...itu pun lebih semalam punya..ok la kan? tapi aku dok jalan gak mencari kuih sekali kuih pun dah habis...mana taknya pergi beli kuih dah pukul 8 pagi...memang tak ada harapan la kuih sedap-sedap nak ade...jangan nak berangan k???? kalo ada kuih boleh la buat bekalan pukul 10 pagi punya makan...heheheh...makan je kojenya...

Bila dah tengah hari, pergi kafe nak beli makanan..tapi keluar pun lambat la sikit dari biasa...sekali bila dah sampai..kebanyakkan nya dah habis...yang ado..hujung-hujung ekor ikan je...so apa lagi..terus amik makanan anak dulu..kang tak pasal-pasal anak teruna aku sorang tu buat muka sebab tak ada lauk yang dia nak...lauknya senang je NASI + AYAM GORENG + KUAH KARI ... tu je lauknya...

Mama dia makan bihun sup je...sedeh..kompom malam nih makan nasi punya...macam mana nak diet nih..nasi tak boleh nak tinggal..kot-kot mana pun nak nasi jugak...

Moralnya lepas nih rajin-rajin masak n bawa bekal je g kerje...tak yah nak kalot-kalot g cafe beli makanan yang kejap banyak kejap sikit tu...



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

LAYU je...

 

Salam pagi  ISNIN semua...sihat? macam mana ngan keje hari nih? best? ....aku jugak yang tak best...malasnya nak keje hari nih...kalo namanya hari ISNIN mesti mood ke laut ke langit bagai...malassssssssssss...

2 hari cuti rasanya macam tak cukupppp...nak cuti lagi..kalau la cuti aku nih banyak lagi, pagi-pagi lagi dah call kata EL hari nih...huhuhuhu..

Hari jumaat malam hari tuh ada BOWLING dengan budak-budak opis nih...saje je suka suki beramah mesra dengan kengkawan n dengan bos-bos sekali...masa main memang tak hinggat la...seronoknya sbb dah lama tak main...lama tak lama jugak la...2 tahun ada kot...lemak pun dah naik tepu kot...

Bila bangun esok paginya...ada terasa jugak la sengal-sengal kat badan, tapi under control lagi...boleh jalan-jalan lagi g gombak celebrate birthday anak member " AHMAD DHANI SOLIHIN " . Masa kat umah memang tak masak beriya, hanya makan roti n telur je anak beranak, sbb nak pulun makan kat birthday party, jahat kan??? nasib baik ada nasi...NASI KERABU...sedappppp tapi sayang tak ada lauknya...ada sampah sarap je...nasib baik ada ayam BBQ...so makan ngan ayam tuh la...masa nih dah terasa dah badan-badan ni sakit...tapi tak yah layan la sangat...ngada je tuh..

Esoknya..AHAD...uihhhh dah terasa dah...bangun pun lambat..sakitnya bebadan..hari ke 2 terasa sangat...tangan kanan sakit n B***** kiri sakit...senang cerita semua sakit...alaaaaaaa...nak masak pun malas dah ...last2 masak spageti je untuk anak2 n husband...tu je yg senang..dah siap semua...tidooooooooo...sakit bebadan...tu la sbb malas nak bersenam...asyik kumpul lemak je...haaaa hamik kaw...

Tu sebab bila ISNIN ( pagi nih ) malas...baju pun cari yang tak payah gosok...gosok tudung je...punya la malas...ni nak tunggu waktu balik je...nak baring-baring depan TV... heheheh

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, October 12, 2012

entry GATAI + GEDIK hari nih...

 
i LoVe U.....
i MiSs U...
 
 
 hasil EN.GOOGLE
 
Tiba² tergedik...hahhaha

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, October 11, 2012

YA ALLAH...betapa nikmatnya kurniaan mu..

Dah berapa lama tak makan buah nih...siap cicah ngan 
KICAP + BELACAN + CILI PADI = CEDAP CANGAT
itu je yang mampu diperkatakan buat masa sekarang
terliur tak????
aku yang tengah mengupload nih pun terliur, inikan korang yang dapat tengok gambar je kan??? heheheh
layan la picture tu ekkk...buahnya dah abis dah... :)

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )