CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, January 17, 2011

SEMALAM punya cerita...

tak ada la best mana pun...sbbkan tak tau nak tulis apa...aku tulis la smlm punya...heheheheh...smlm dlm kol 8 pg en. husband dah kuar dah g outing kat banting (morib @ bagan lalang)...bila dah kol 9 pg cam tuh, mcm boring lak...bila pikir2 blk, kalo g mandi kolam pun best gak nih..so aku amik tel n msj kat sepupu, ajak p sama, dia bw anak dara dia n aku bw hero n heroin g sana, mula2 tuh tak bg tau pun kat anak2 nak g mandi kolam, bukan apa kang bising, tak larat nak layan soalan per soalan dr depa...penat...bila dah siap2, gerak g umah sepupu dlm kol 10..bila dah sampai tunggu dia siapkan anak lak...tok tek tok tek dah kol 10.30 pg...so kami pun gerak la, naik kete aku...bila sampai je kat food court @ swimming pool tuh...tgk2..dah TUTUP..mak aiiii kecewa nya...anak2 bising nak g...rupa2 nya..jadual dia...

9 PG - 11 PG , 1 PTG - 3 PTG, 5 PTG - 7 MLM

nak tunggu kol 1 lambat lg...last2 nya kami pakat p ALAMANDA lastnya...g cari lauk....tak sampai 1 jam pun kami kat ALAMANDA tuh sbb nya bawak rakyat...itu pun rakyat letak dlm troli, kalo nak bg jln alamatnya merata alam deme pegi..dlm kol 2 jugak la blk umah...berjalan @ shopping tanpa en. husband...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

kak ina kl (1) said...

anak yang besar dah tak minat nak berenang dah..yang kecik seorang ni ajer

Mrs.Imran said...

yg nih bkn nya nak berenang, saja nak berendam...tak tau pun berenangnya...suka2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )