CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, January 12, 2011

Pagi2 buta ko dah buat a** hilang mood ekkk???

huuuuuuuuuu....mmg panas la pepagi nih....elok2 mood 

baik, dah jadi entah apa2...tak ada ape pun sebenarnya...

ada la sorang hamba allah nih...pg nih aku g beli mkn
 
kat cafe...dah beli siap semua, beratur la nak bayar...

masa beratur tuh, ada sorang nih, syilingnya jatuh so

yg aku nih yg pemurah n baik hati, tolong la dia kutipkan 

syiling tuh (niat ikhlas)...bila dah ambik n aku letak la 

kat dia...bila dia dah abis bayar blh dia buat muka 

mcm aku ni nak duit dia....jgn kata nak ckp terima 

kasih, senyum pun tak....bukan setakat senyum, 

toleh pun tak.....huhuhuhuhu....tak heran pun sebenarnya...

mcm la byk sgt duitnya....sekupang (10 sen) je...

tak hinggin aku....erkkkkk...ada gak org yg cam nih, yg 

tak tau nak hargai org lain n tak tau nak berterima 

kasih langsung...dasar KACANG LUPAKAN KULIT....

(kategori org cam nih)....tp apa2 pun, aku tak kesah pun 

cuma terkilan sikit, masih lg ada org yg camnih, padahal 

dia mmg kena jumpa ngan public pun....heeeee....manusia

manusia....


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

MummyEcha said...

adoi...memang sakit hati kan kalu berdepan ngan org macam nie....perasan diri tu bagus sangat....sabar jer la kila..hari nie hari kita mebi apa yg dia buat kat kita akan kena balik kat dia...allah maha adil

Mrs.Imran said...

mmg pun sakit hati...mcm kita nak duit dia je...biar la dia..mgkn sbb dia rasa dia cantikkkk kot...abaikan je la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )