CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Thursday, January 27, 2011

DAH TIME OUTTTT !!!!!!!! so keputusannya......?????

heheheheh....macam2 jawapan yg ada...tp best gak buat gak buat cam nih...sekurang2nya ada jumpa member maya baru...leh kenalan....so sekarang sy bg jawapannya ekkk

8 utas rantai leher + 1 utas rantai tangan + 7 bangle = RM?

jumlahnya RM 167.70... 

jadi pemenang untuk TOP-UP RM 5 dimenangi oleh
shahanim saperi said...
saya pun nak teka gak... 8 rantai + 1 rantai tgn + 7 bangle = RM 160.00 hehehe... 
walaupun tak ada siapa pun yg tepat ttp ada yg hampir2 ngan jawapannya... nanti hanim bg no tel ekkk...nak topupkan tel awak....hehehehe...TAHNIAH
untuk yg bertuah sbb org yg terakhir menyertainya ialah
Yan said...
wlupn ade kedai topup.. takpela saya join gak suke2.. tp ade lg ke topup RM3.. setau saya celcom dah takleh topup rm3.. cume maxis jek. tak penah beli benda2 kt atas tu.. so tak pat agak.. teka jekla ni.. RM210
walaupun teka salah tapi ttp dpt gak sbb yan org yg last teka...heheheh...TQ n TAHNIAH yan....nanti bg sy no tel untuk ditopup w/pun yan tauke topup...@ pun sy kasi hadiah yg sama nilai ngan topup kalo yan tak mau topup....heheheh TAHNIAH sekali lagi... 
bagi sahabat2 yg sudi join teka2 harga yg tak seberapa nih...TERIMA KASIH BEBYK sbb sudi memeriahkan n menyuka2 kan hati masing2....
apa2 pun TERIMA KASIH for CIK JUE sbb tolong promote kan teka2 harga nih kat blog dia
(kreadit for cik jue) 
lain kali kita buat lagi ekkk...TQ SEMUA

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

8 comments:

shahanim saperi said...

wahhhh....saya menangggg...yehaaaa...ni no tepon anim 0192286345

Mrs.Imran said...

ok...kiranya ni celcom kan....ok...jap2 g k kila buatkan...

Yan said...

salam..
eh tak payahla susah2 tukar adiah..
kite ni name je kat kedai topup..
tp kadang hp sendiri tak bertopup huhu..

0.1.2.7.4.4.4.1.5.5. (maxis)
tu no. tepon yan

Mrs.Imran said...

OK...tq tau sbb sudi join n TAHNIAH...w/pun hadiahnya tak seberapa...

Cik Jue said...

kila kau nak jugak.............

Mama Tun Nur Safiya said...

alaaaa kalahhh laaa

Mrs.Imran said...

chik jue : kalo hang aku tak nak kasi...hang mn blh pegang duit byk2...kalo nak bg baik aku bg kat SYA...HEHEHEHE

Mrs.Imran said...

mama TNS : alaaaaaaaaa....mama TNF teka salah...sori

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )