CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, January 3, 2011

Hari PERTAMA aina ke tadika, betul2 tadika la..NASYRAH CHILD CENTRE

hari nih kol 5.00 pg mama dah bangun siap kan sarapan utk mukish n aina...bukan buat apa sgt pun buat roti ngan sosej je...mama n ayah sekali bawa bekal...

simple je kan...sebenarnya kosong je, hanya ada mayo je...itu pun tak abis gak...

tp hari nih ayahnya yg hantar....aina kena bangun awal sbb liat nak bangun tido, mmg payah sesangat la...si abg lambat sikit gerak dia,sbb dia mmg sekali gerak dah bangun...senang je...bila dah siap..

 sempat lagi nak ber posing...


si abg nih mmg pagi muka tak pernah nya nak senyum...cam nih la dia pepagi...

risau gak si aina g tadika..bukan apa selalu nya tadika yg mmg untuk jagaan biasa nih, tp kali nih mmg dia masuk kelas untuk belajar, tak bawa botol pun, dah pesan siap tak blh nak bw botol g sekolah, nanti teacher marah...nasib baik dia ok...

bila dah sampai sekolah, mama lepak la kejap, pesan apa2 yg patut...last2 si aina nih suruhnya mama dia blk, dia tak kasi tunggu...kita nih saja ja nak tunggu risau gak...tp dia mmg tak heran la...lagi pun si abang nya ada...bila tgk2 si abg ni dpt kelas


haaaa... tu dia, ada 17 org dlm 1 kelas....ok la...

si aina pulak kelas 4 tahun...4 SMART...ada 1 kelas je...blk dr tadika kol 430 ptg, tgk ok la...tp tanya gak, apa dia buat kat sek.,siapa nama teacher, mkn apa, sek best ke tak....mmg jwpn yg dia happy la....
tanya gak belajar apa hari nih, dia kata tak belajar pun, teacher ajar menari je...siap buat gaya lagi tuh, dah la tuh, gayanya siap buat kat dlm kereta, tak sempat nak tunggu kat umah dah....aina aina..yg si abg tak ada apa pun, dia biasa la....

**tu la kisahnya si aina bila hari pertama ke tadika NASYRAH CHILD CENTRE...harapan mama,biar anak2 mama 

# jd org yg berguna
# dpt pelajaran yg diajar oleh teacher
#mengenal huruf n nanti blh ajar mama terutamanya guna sempoa..
#anak2 mama nih la harta yg paling berharga, tak blh dinilai dgn intan dan permata
# LOVE U SO MUCH...n LOVE U 2 en. husband

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )