CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, January 24, 2011

DAH 3 HARI DAH....

ermmm...hari nih dah 3 hari dah anak teruna mama demam...semalam mmg betul2 panas la...sampai cecah 39.3'C...itu kiranya buat kali ke 3 cek suhu dia...last2 bg ubat bontot...mmg meraung la...tp sempat la tanya kat dia, nak mama buat ke nak g hospital,Dr yg buat...keputusan dia mama yg buat...masa dia menangis kata sakit tuh, mama nih dah menitik air mata dah...tp ku tahan kan juga Jebat...ni sekarang nih ada kat umah ngan ayah dia, ayah punya turn cuti, esok kalo demam lg mama la pulak yg cuti...tp kalo mcm tak ok gak, jap2 g ayah dia bw g klinik...demamnya dari hari sabtu hari tuh...masalahnya, bila mkn ubat pastu dlm 2 3 jam ok, pastu balik demam nya...tp mmg mlm tadi la paling panas...nasib baik si ayah tak keje...kira kuat lagi la mama nih, kalo tak mmg mama nangis je la...sbb kesian kat si anak...

lain lak ceritanya si kakak (aina)...sebok dok tanya mana abg, knp abg tak sekolah...dia pun sebok tak nak g sekolah sbb dia demam...mmg nangis la pagi2 nih..tahan kan jugak la telinga...hantar g sekolah, bg tau teacher yg si abg tak sekolah hari nih, tp teacher risau la pulak, takut kang dia nangis sbb si abg tak ada...tak pe, kakak pandai, baik, comel, cantik....kompom tak nangis...teacher senyum je..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )