CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Saturday, January 1, 2011

SAMBUTAN NEW YEAR - part 2






waaaaaaa.....dah masuk 2011...HEPI NEW YEAR 2011...welcome welcome....good bye 2010...apa2 pun 2010 tetap dlm kenangan...byk pahit manisnya...




ok....sempena sambutan 2011....kami sepupu sepapat telah meraikannya...makan sampai tahun depan(2011)...


 ni kira org kuat gak la...2 man tu yg rancang semua 

nih...diaorg yg siapkan semua...n yg kuat mkn pun sama 

gak...diaorg gak...
 ni kak ain...mmg kalo buat mkn2 dia mmg tukang 

bakar...tp baru je masuk 2011 dah kena ken*** 

ngan en husband...sbb tak sengaja.....mmg kami gelak 

besar la....kesian kat dia...terus keras jadi batu sbb terkejut...

ni kira habis bagus lah...mkn kambing panggang...

kambing mmg grill....tp yg mkn kambing 5 org je...

 ni yoep yg buat...tp aku tak sempat nak merasa...

 ish ish ish....

 sosej n ayam ...kesian sosej nih, hitammmmm sebelah...

 ni rasa2nya kambing....



 ni je yg aku buat...n bawa perut kosong....

 ni mmg buat sendiri...yoep yg buat...mmg superbbb 

la....kentang putar....

 bubur kacang sponser dari wan cho ( mak saudara)

air asam untuk cicah ngan ikan bakar...ikan bakarnya 

dah habis, kami buat sikit je, ingat kan tak ada peminat 

ikan bakar...tp pedasnyaaaaaa...

**ni projek kami ujung tahun 2010 tok sambut 2011...

dah 2 3 tahun gak la kami buat cam nih....mmg mkn 

sampai terbalik la....apa yg penting semua2 nih kami buat 

sendiri....bahan je beli kat kedai....hahhahhaha...


HAPPY NEW YEAR....apa azam aku tahun nih??????

  • nak menambahkan ahli keluarga yg tak berapa nak ramai...
  • nak cari duit byk2
  • kena maintain kan berat badan
  • nak memajukan bisnes @ hobi yg tak seberapa nih....
  • nak didik anak2 supaya blh berdikari 
  • nak jd anak / kakak / isteri / ibu yg baik, taat kepada agama n negara, sayangkan mak n abah dunia akhirat, sayangkan family, sayang suami n anak2 yg tak berbelah bagi....
  • LOVE U SO MUCH....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

Cik Jue said...

memang masakan the bestlah..terbaik dari ladang...
moga semua impian tercapai...aminnnnnnnnn

wahida said...

selamat tahun baru sis...semoga azam tahun baru akan tercapai...amin..
err, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

Mrs.Imran said...

cik jue : amminnnnn...terima kasih bebanyak...

Mrs.Imran said...

wahida : tq syg sbb sudi jd follower...apa2 pun terima kasih bebanyak...jgn risau sis follow punya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )