CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Tuesday, January 4, 2011

g shoping kat GIANT SRI KEMBANGAN pulak...

 tak ada keje kan????gambo jalan pun nak ambik gak....heheheheh...mmg tak ade keje pon...sampai en.husband bising la, gambo jalan pun jadi cerita....saja je...apa guna ada hp yg ber camera kan???...


   ni pun gambo lagi...saja je, hari hujan la pulak masa 01.01.11 tu..sama kuar dri umah tak hujan pun...bila dah tiba tgh2 jln hujan la pulak...tak pe bukan nya basah pun, dok kat dlm kereta kan...ni kat simpang 4 yg menghala ke pasar borong tuh...tahukan?????



 tu diaaaaa....GIANT besaq...ahahhhaha...mcm tak nah g GIANT je...gataiiii....



 simpang masuk pun nak ambik....melampo toi la ohana nih....mmg sah2 tak ada koje...



kesian kat mukish kena dok kat dlm troli....bukannya apa
 kalo diaorg berjln semua tmpt dorang g...1 keje lak nak kejar, kalo sorang tak pe, nih berdua...deme nih kalo dah berdua semua blh jadi....yg si aina pun dok dlm troli gak tp troli 1 lagi...
 tgk la gaya anak dara sorang nih, dah ayu dah, siap pakai tudung lagi...tp blh lak dia bergayut kat troli...last2 dia ckp apa tau tak???..."dah mcm mony**" katanya...yg mak tok( opah ) dia dah gelak2 dah..masa dia buat cam tuh, troli tuh berjalan tuh...




tgh dok bedek2 barang masing2...yg si aina beli coklat m&m tuh, yg si abg beli biskut yg ada gula kat atas nya...selagi tak dpt, selagi tuh la bisingnya...



 favourite tuh...tp tak beli pun...eeeeeee...tgk la, TONGKENG AYAM pun ada jual tau....ish2...sapa yg suka sesangat tuh blh la cr kat GIANT nih...





ala2 model coklat
 dah macam2 gaya dah...lama no nunggu ayah tel...


tgh shopping sabun basuh tangan...

bila dah abis sini...terus g kedai gunting rambut...gunting rambut si abg...tgk la rambut dia, dah panjang sgt, kalo lambat lagi potong nya, mmg demam la jawapnya...ni pun kalo tak, tak potong lagi tp disebabkan si aina kalo bergaduh ngan abgnya mesti tarik rambut, sampai melalak la si abg rambut kena tarik...tu yg potong gak...lagi pun dah nak buka sekolah....masa potong rambut tuh, si mukish nih blh lak gelak2 bila potong bhgn belakang(ekor rambut)...geli katanya...RM6 untuk budak...siap buat pacak2 lagi rambutnya...tp tak snap pun, terlupa nak snap...

lama jugak la kami kat GIANT nih...pusing2 je...hehehe.....kesian kat mak tok sbb kena ikut kerenah anak menantu dia...berjalan jeeeee....bila lagi nak g jln2 kan mak kan???



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

ayunaufal said...

bergaya sakan amik gmbar bebudak tu..heheh

anie said...

comei2 ank kila...pandai possing..ikut ayah ke mak dia nie

Mrs.Imran said...

ayunaufal : a ah...mmg sakan la, tambah yg si gurl2 tu...pantang nampak camera..

Mrs.Imran said...

anie : tq anie...pandai posing kompom ikut mak dia, apa brg ayah dia...hehehehe

ayunaufal said...

kak, tahniah..aina tersenarai top14 si comel bergaya contest by dear lover.. harap ade rezkia ina tuk menang..=)

Mrs.Imran said...

ayunaufal : ehhh...ye ke?hihihihi terima kasih ekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )