CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Thursday, February 23, 2012

TUTORIAL UPDATE BLOG MELALUI EMAIL

 
 
Ok, mesti ramai yang nak tahu macam mana update blog dengan guna email je kan?haaaa, bukan apa, senang sikit kan, kadang-kadang tak sempat nak bukak blog, sempat baca email je kan, so sambil-sambil baca email tuh boleh la update blog yg tertunggak-tunggak kan? ataupun ada cerita panas nak post cepat-cepat...sekarang kat email pun boleh dah....

jom kita buat TUTORIAL ekkk....
 


untuk update blog melalui email, pertama sekali KLIK ICON ENVELOP kat dashboard tu dulu, pastu akan keluar box macam nih...


ada tak? ada kan? ok...taipkan password blog korang kat box anak panah tuh...contohnya, kalo password korang 36547, maka 36547 la kat dalam box tuh...tapi kena ingat tau, pastikan tak ada orang lain tau password korang tuh, kalo ada orang tau habis la....dia godam nya blog korang tuh, hati-hati ye...

ok, bila dah masukkan password tuh, korang save, n pasti ENVELOPE tu bertukar colour peace
so sekarang dah boleh update melalui email dahhhhh

caranya?....cam nih



 haaa, sama je macam kita nak hantar email gak...kiranya ada email n password yg kita daftar tadi tuh jadi alamat email untuk update blog kita serta merta...taip je amni_shiro.12345@blogger.com.n bahagian subject tu tajuk cerita korang , nak attach file pun boleh jugakkkk...mudah je kan????

KREDIT kpd ardiniHumaira sbb sudi berkongsi tutorial nih...

SELAMAT MENCUBA...
 
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

1 comment:

Bookmaker said...

Wow, great blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )