CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, February 1, 2012

ALHAMDULILLAH....masih bernafas lagi...



wow....
senyum sampai ke telinga
konon cuti nak rehat n tak nak buat kerja apa pun
alih2 kena jaga anak teruna sorang nih pulak 
sebab kena chicken pox...
hadiah birthday mama dari mukhrisz untuk mama
kesian mama....

tapi apa2 pun si ayah dah buat mama happy
happy sangat2...
nak tau apa dia????





Sejambak bunga ros + kek comei untuk 4 beranak je + angpau
nampak tak lilin tuh ada berapa batang?
haaaaaaaaa...jgn terkejut....

YA ALLAH...aku bersyukur kerana Engkau telah mengizinkan aku 
untuk bernafas di muka bumi mu ini sehingga ke hari ini...
aku bersyukur kerana Engkau telah mengurniakan aku dengan 
satu keluarga yg bahagia dengan amalan Mu...
anak2 yg bijaksana dan comel
ALHAMDULILLAH...aku sangat-sangat berterima kasih kepada Mu YA ALLAH
aku akan cuba sedaya upaya untuk menjadi seorang isteri yg solehah dan taat dengan agama Mu serta 
seorang ibu yg boleh mendidik anak2nya ke jalan yang diredhai oleh Mu....
amin...amin...amin...ya rabbal 'alamin

Bertambah sudah usia aku
Nombor hanya lah satu angka
tak semestinya dengan bertambah nya angka itu
bermakna kita dah tua....takkkkk
jgn anggap diri dah tua...anggap je muda selalu...
angka tetap angka kan?
apa aku merepek nih????...

semoga dengan pertambahan usia nie
aku akan menjadi dengan lebih matang lagi dalam pemikiran
dan dlm segala hal..
semoga TUHAN akan permudahkan segala urusan ku di dunia dan juga di akhirat
dan semoga TUHAN perluaskan pintu rezeki ku sekeluarga
dan permudahkan segala urusan perniagaan yg aku ceburi ni dengan jayanya
amin.....



model tak berbayar....

Sambut hanya 4 beranak je kat rumah
nak kuar jalan2 pun tak boleh sangat 
sebab mukhrisz tak sihat
ni konon ayah nak buat surprise la kat mama
sekali si mukhrisz dah cakap dulu ayah buat serprise untuk mama
bertuah betul....
si ayah dah bising2 dah...jgn bagi tau...
tapi apa2 pun 
terima kasih banyak kat EN.TUN
sbb sudi buat kejutan untuk birthday mama...
tq very much....

1000x senyum.....













































AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat hari lahir ..moga bahagia dan dipanjangkan umur oleh allah...

Mrs.Imran said...

TERIMA KASIH Jue...amin...i'allah..

anie said...

hepi bzday...semoga dimurahi rezeki selalu
wah...dapat angpow yan xtahan tue..sempena gong xi fa chai ek...suke2...

Mrs.Imran said...

amin...terima kasih anie
bukan takat raya cina angpow tu, samapai raya puasa n haji sekali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )