CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, February 29, 2012

Dari suka-suka terus jadi part time, dari part time terus jadi .......

 
Panjang nya la tajuk
tapi ok kan? korang paham kan?
ok....
actually dah lama dah sebenarnya buat benda2 nih (part time)
tapi tak ada la beriya sangat
asalnya suka-suka...memang suka-suka
tp bila dah lama-lama terjebak, jadi best la pulak
so diteruskan sampai la hari nih
apa yg aku jual / part time kan....

JUAL BROOCH / TUDUNG
mula-mula dulu menjual brooch dan selendang / shawl
tapi sekarang dah tak buat dah
sebab bekalan nya dah jauh, so dah malas nak g sana mengambilnya
lagi pun dulu masa buat nih, husband kerja KL senang la nak dapat bekalan
tp sekarang dia dah bertukar, so payah la sikit

FROZEN BURUNG PUYUH
bekalan dari my father in-law
bekalan nih masa balik kg je ada, kalo time tak balik kg tak ada la

KEREPEK / JAJAN 
yang nih dok buat jual di opis
letak dalam kotak n letak sekali tabung duit
senang kalo sapa-sapa nak beli, duitnya masuk je dalam kotak khas tu
kerepek / jajan hanya RM1 sahaja
lagi pun benda nih, kalo petang-petang kekadang tuh mengantuk
bila benda-benda nih ada, boleh la kunyah-kunyah buat hilang mengantuk kan...

BUAT CRAFT / HANDMADE
ni nak kata baru tak la baru sangat
dah hampir 2 tahun jugak la
menghasilkan barangan craft dari felt
buat keychain , bantal ( paling tinggi permintaan) , brooch, bunga pelamin dan macam2 lagi
yg nih memang betul2 mencabar...sebab apa?
sebab ianya memerlukan kesabaran yg tinggi n ketelitian yg tajam
serta kreatif
tapi teman ni idok la kretif mana pun...tp boleh la...
antara hasilnya

 bookmark

 headband

 smarties eyepin

 smarties headband / shawl

 bantal
ada pelbagai saiz
 
keychain n brooch

ni semua sebahagian sahaja...kalo rasa nak tengok yang lain-lain
jom klik SAKILA CRAFT

KAIN PASANG / METER
menjual kain pasang / meter
yg ni baru je terjebak
kain2 kebanyakkannya yang berkualiti / tak turun colournya / tak mudah renyuk 
dan yang paling penting ianya yang terbaru dipasaran
harga semuanya yang mampu milik
ada english cotton / japanese cotton / cotton viscose n sebagainya
antaranya corak yg best-best...

 COTTON VISCOSE

 ENGLISH COTTON
kain ni mmg sangat best
lembut dan tak turun colour bila dibasuh
JAPANESE COTTON
bidang 60"
so bg yang berbadan besar pun boleh...jgn risau bab tak cukup kain
KLIK SINI

PURE ENGLISH COTTON WITH DIGITAL PRINT
kain ni pun cantik
mmg cantik
colour tak luntur bila di basuh dan tak mengecut
KLIK SINI

HANDBAG
 handbag adalah yang terkini dipasaran
harga mampu milik
kalo nak tengok koleksi2 handbag 
KLIK SINI
ada bermacam-macam bentuk n rupa
kalo ada yg berkenan isi je form kat bawah blog tuh... 
 
DRESS
haa...dress pun ada
jgn tak caya...dress nya kebanyakkan nya labuh
tp ada gak yg singkat2...
boleh KLIK SINI 
 
dan last sekali ( buat masa nih la)
 
PRODUK KECANTIKAN
sabun-sabun untuk kecantikan dan.....
baca kat SINI ye 
 
Ini lah perniagaan sampingan yang saya buat sekarang nih
mmg asalnya suka-suka
tapi bila dah lama2 jadi best lak...
kalo ada masa singgah la ye...cuci2 mata...cuci minda...'
kalo ada yg rasa berkenan boleh la email @ seangkatan dengannya...
 
SELAMAT MEBACA @ SUKA-SUKA YE.... 
 
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )