CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, February 29, 2012

Tolong ada makna tu...


Hermmmm...tolong ada makna?
memang tolong ada makna..
tolong bawakan barang2 yg mama beli
pandai abang ekkk ambik hati mama
lagi pun barang nih tak la berat mana pun...
tp good boy sbb dia nak something...
dia akan buat hati mama  n ayah senang dulu...

 bag oren kasut pun oren
good boy kan?

 ni la tujuan good boy

 pilihan pertama
agak mahal la jugak

pilihan kedua
haaaaa...yg ni ok 
mampu milik...nampak je besar, tp kecik je...
yg penting, 1 lego boleh buat 3 benda...
best kan?

 bila dah sampai umah
dia mula kan operasi
pasang semua2 benda tuh...

 gigih menyiapkan kereta / helikopter / kereta bomba
mesti heran kan, kenapa matanya bertutup ngan tisu
haaaaaaa...tu la dia, senaman mata
memandangkan matanya silau masih ada walaupun selepas pakai cermin mata
doktor saran kan buat senaman mata selama 1 bulan setiap 2 jam setiap hari
tu jadi cam tuh tuh....
maknanya setiap malam kena la macam nih
tak kesah la mewarna ke, menulis ke, baca buku ke,
janji dengan menggunakan mata dan dekat...
supaya matanya rajin kembali...
sebulan lagi jumpa doktor balik untuk check semula silaunya
harap2 pemeriksaan akan datang nih
tak ada masalah

PERJANJIAN MAMA N AYAH, "sekiranya abg mukhrisz boleh buat ketiga-tiga barang tuh tanpa bantuan mama n ayah, mama n ayah akan beli yang pilihan pertama tadi...

ni la habuan untuk anak teruna saya sbb tolong mama bawa barang bila mama g beli belah.....


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )