CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, October 15, 2012

LAYU je...

 

Salam pagi  ISNIN semua...sihat? macam mana ngan keje hari nih? best? ....aku jugak yang tak best...malasnya nak keje hari nih...kalo namanya hari ISNIN mesti mood ke laut ke langit bagai...malassssssssssss...

2 hari cuti rasanya macam tak cukupppp...nak cuti lagi..kalau la cuti aku nih banyak lagi, pagi-pagi lagi dah call kata EL hari nih...huhuhuhu..

Hari jumaat malam hari tuh ada BOWLING dengan budak-budak opis nih...saje je suka suki beramah mesra dengan kengkawan n dengan bos-bos sekali...masa main memang tak hinggat la...seronoknya sbb dah lama tak main...lama tak lama jugak la...2 tahun ada kot...lemak pun dah naik tepu kot...

Bila bangun esok paginya...ada terasa jugak la sengal-sengal kat badan, tapi under control lagi...boleh jalan-jalan lagi g gombak celebrate birthday anak member " AHMAD DHANI SOLIHIN " . Masa kat umah memang tak masak beriya, hanya makan roti n telur je anak beranak, sbb nak pulun makan kat birthday party, jahat kan??? nasib baik ada nasi...NASI KERABU...sedappppp tapi sayang tak ada lauknya...ada sampah sarap je...nasib baik ada ayam BBQ...so makan ngan ayam tuh la...masa nih dah terasa dah badan-badan ni sakit...tapi tak yah layan la sangat...ngada je tuh..

Esoknya..AHAD...uihhhh dah terasa dah...bangun pun lambat..sakitnya bebadan..hari ke 2 terasa sangat...tangan kanan sakit n B***** kiri sakit...senang cerita semua sakit...alaaaaaaa...nak masak pun malas dah ...last2 masak spageti je untuk anak2 n husband...tu je yg senang..dah siap semua...tidooooooooo...sakit bebadan...tu la sbb malas nak bersenam...asyik kumpul lemak je...haaaa hamik kaw...

Tu sebab bila ISNIN ( pagi nih ) malas...baju pun cari yang tak payah gosok...gosok tudung je...punya la malas...ni nak tunggu waktu balik je...nak baring-baring depan TV... heheheh

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )