CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Thursday, October 6, 2011

TAHUN 2012

Sekarang nih dah bulan OKTOBER 2011
lagi 2 bulan je nak masuk 2012
banyak benda nak buat tahun 2012 
dan akan banyak la perubahan yang akan berlaku
antara perubahan yang besar:

anak yg sulong(MUKHRISZ) dah masuk TAHUN 1
Sekolah di P8
 so, si abang akan ke sekolah dengan ayahnya
sbb sekolah dia sebelah ngan tempat keje ayah
so ayah nya kena uruskan si abang dari pagi sampai la ke petang
-DONE-

anak yg no 2 (AINA) dah 5 tahun
taska NASYRAH CHILD CENTRE
si kakak, mama uruskan macam biasa
sampai je opis mama akan hantar kakak g taska
sebelum tu, beli breakfirst dulu
@ mama masak pagi
(itupun bila mama bangun jam 5 pagi)
mama sempat la masak breakfirst
ni abg nak sekolah nih
nak kena beli 
BAJU SEKOLAH
AKSESORI SEKOLAH
YURAN SEKOLAH
BAJU MELAYU UNTUK SEKOLAH AGAMA
BAG SEKOLAH
ermmmmm???????? 
banyak nak beli nih

sebenarnya, mama nih rasa cam tak percaya lagi
anak mama dah nak masuk darjah 1...
cepatnya abg sekolah...
maknanya mama nih dah tua la ye...
mama tak tau la cam mana keadaan abg sekolah nanti
nak g toilet sorang2 pun takut
cam mana nih...
itu belum jumpa benda asing kat toilet lagi
(binatang2 spt lipas @ seangkatannya)
mau nya meraung kat dlm tuh
bab makan kat kantin lagi
eeeee...byk lagi la...risau mama ngan abang nih

TAPI
mama rasa sebelum abg masuk sekolah
mama nak buat majlis khatan dulu tok abg
supaya nanti dah sekolah, senang
tak yah mama n ayah nak pikir2 lagi
buat awal n tak menganggu waktu sekolah @ cuti sekolah abg...
so bila cuti sekolah blh la abg jln2 n enjoy ngan amannnnnnnn

ni la benda2 yang bakal dilakukan pada TAHUN 2012

tapi ye la...
kita nih merancang kan aje, tp TUHAN yang menentukan segalanya
semoga TUHAN akan mempermudahkan segala urusan kami sekeluarga
dan memperluaskan rezeki kami...AMIN






AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

Rizziela said...

Syoknya nak tunggu anak sekolah

Saya lambat lagi..Haziq baru nak masuk 3 tahun ..thn 2012

Mrs.Imran said...

syok memang syok, tp risau lagi tinggi dari syok...3 tahun? tak pe...masa nih boleh g jln2 lagi, nanti kalo dah sekolah, kena tunggu cuti sekolah pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )