CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, October 31, 2011

Belajar benda baru...suka3

Pada 28.10.11
dari pukul 9.00 pg sampai 12.00 tengah hari
pergi i-Talk siri 3
macam yg pernah diura-urakan DISINI
QUILLING PAPER bersama Miyah @Kertas

mmg sangat best
sebelum nih mmg dah tgk dah benda nih
tp di dlm hati nih nak tahu sangat
macam mana la dia buat kan????
sekali dah ada peluang nih
pergi la belajar...
mmg tak sia2 pergi...
so ni la hasil permulaan saya untuk hari nih
"SAYA BUDAK BARU BELAJAR"



ni la hasilnya...
buat benda nih mmg kusyuk, sekejap je masanya
kelakar kan...almaklum la, budak tengah merangkak
sekurang2nya dah  tau mcm mana nak buat
nanti boleh la buat kad birthday sendiri...hehheh
jgn gelk ekkk tgk gambarnya...tak berapa nak kreatif bab nih..
:)

ada byk lagi gambar yg ditangkap
mmg sangat2 la cantik...
jom kita layan ekkk


album kawin..harga around RM100++
tp ikut pada corak la, kalo corah yg susah lagi mahal
kalo yg simple2..murah la


ni gambar 3D
cantik kan???
ni semuanya mknan...
sbb tuan nya mmg suka mkn...


ni sebenarnya mcm papan tanda
sangat comel...
ada byk lagi tp amik 1 je la...


ni yg paling best n yg paling best jugak la
dasyat la MIYYAH nih
benda ni sgt halus
harganya around RM45
ingat senang ke nak buat nih...
tabik la kat MIYYAH



burung hantu


daun2...


2 org sahabat yg tgh kusyuk menyiapkan kad masing2
sampai mkn pun tak nak
sbb nak siapkan jugak
masa ni i dah amik mknan dah, sbb dah lapar...
apa2 pun, kelas nih mmg best
pengalaman baru yg susah nak dpt
kalo ada pun mgkn jauh.so ni dah ada kat depan mata
kita pegi je la...

yippppieeeeeeeeeeeee...




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

cantek ler.. sggh cantek.. ;) kreatif..

Mrs.Imran said...

hermmm...cantik mmg cantik, kalo tgk face 2 face lagi cantik...kita yg baru belajar nih pun senyum sampai ke telinga buatnya...sbb dpt peluang..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bukan main kusyuk lagi si kem n airil tue...best..nak pergi gak ari tue tapi mas atue ada kerja opis nak cepat..aku menyampah betul sekarang nie...

Mrs.Imran said...

tak ramai yg join pun...pencen ada berapa org je...tak pe la, lain kali kalo ada lagi, pergi ye...mmg kusyuk 2 org tuh. lepas mkn blh sambung lagi, bukan tuh je, blk ke opis sambung lagi bagi cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )