CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, October 29, 2010

SELAMAT SAMPAI.......


ALHAMDULILLAH....selamat sampai gak kat opis....hari ni first time bawa kereta g kerja....selalu mmg en husband yg hantar, tp hari nih dia tak der la pulak, balik ipoh...ada org kawin lak ari nih ngan besok...ahad kot baru balik nya....so semalam aku hantar en. husband g bukit jalil, dia g naik bas je....so hari nih mmg bangun awal la...kol 5 dah bangun...lagipun mlm tadi bukannya tido sgt pun...abg sayang tak der...so tido pun tak lena...dah tinggalnya 3 beranak je...dlm kol 6.10 minit tu aku gerak anak2 suruh mandi,yg si abang nak g tadika, yg si adeknya pun kena mandi gak,tp ta hantar g umah pengasuh, tp aku bawa g opis...1 hari suntuk la jawapnya dia duduk kat opis, tolong aku buat keje....nasib baik la keje2 aku dah siap cuma nak tunggu CC lulus je lagi...ok sikit la...aku tolak dari umah tadi dlm kol 6.50 pg...masa tuh jalan tak sesak sangat so aku tak la mengelabah gajah bila bawa kereta...sampai kat opis, aku org pertama yg punch card...6.59 pagi....wowwwwwwww...mmg tak pernah lagi la dlm tahun nih aku dtg seawal ini.....SYABAS LAAAA.......BERJAYAAAAAAAAAAAA.....tp mmg en husband asyik call je sbb takut aku bawa kereta, tak berapa nak yakin bawa kereta ke opis, ngan parking lagi, ngan anak2 lagi....tp ALHAMDULULLAH....anak2 aku paham...deme pun tak byk cerita, tak bising...BAGUS LA ANAK MAMA NIH.....mama sayang kamu semua....muahhhhhhhhhhh

bekalan dari pagi sampai ke tgh hari...ada lagi, kek coklat...pun belasah je...mana yg kwn2 mama bg tu yg dia mkn...mkn, potong kertas,mkn,potong kertas...naik bersepah la tmpt...

makanan tengah hari tadi...burger daging tanpa sos...ajak mkn nasi tak nak..roti tak abisnya....mkn daging je...

ni dia yg suruh tangkap gambar dia sekali lagi...katanya yg tadi tuh tak cantik sangat...

sambil mengunyah daging sambil tgk cermin

sambil mkn tgk cermin...sbb?sbb takut mulutnya comot...kalo mkn mmg mulut tak kasi comot...minum pun cam tuh gakkk...


ni masa blk dari kerja...dah tak tahan sangat nak tidonya...dari opis lagi dah, lg 10 minit je nak blk, dia mmg dah tak tahan sgt2 dah...mula nya tido kat kerusi opis je...itu pun gagah g toilet basuh muka dia, tak nak bg tido....tp bila sampai je parking kat umah....ni la jadinya, nak dukung naik tingkat 12, mak aiiiiii....berpeluh dukung nya,,,,,bukannya ringan 16 kilo tuh....mmg semput la...dah la pakai kasut tumit....mmg mengigil kaki...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

Cik Jue said...

tahniah..berjaya kau bawa kete pi opis....walaupun terpaksa bangun awal..hahaha

Mrs.Imran said...

hahahhahha....cam kelakar kan?alhamdulillah...kot mn2 pun aku kena buktikan kat husband aku yg aku nihh blh.....yeyeyeyeyeyyeye......aku berjaya...tq jue cos support

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )