CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, October 4, 2010

ALHAMDULLiLLAH

hari ini(03 Oktober 2010) aku berjaya drive sendiri tanpa suami di sisi n ditemani anak2 yg banyak mulut...mula2 tuh bila husband minta ambik kat ERL, dlm hati nih berbelah bagi sbb nak kena bw kereta ngan anak2...dah la keretanya besar...sebelum nih mmg pernah bawa sendiri tapi kereta kecik je ( kancil)...tu pun 2 tahun lepas...pastu kalo sekarang bawak pun husband kat sebelah tu pun sekerat jalan je....tp semalam lak kena buat A to Z...

Dah anak2 asyik bertanya je...

abg : "mama...kita nih nak pegi mana?"

mama : "kita nak kena ambik ayah"

abg : "ambik ayah kat mana"

mama : ambik ayah kat ERL,ayah naik keretapi"

abg : "kita nak naik apa nih? sapa nak ambik kita?"

mama : "mama la ambik..kita naik kete la"
(dlm hati nih berdebar2 pun ada)

abg :"mama tau ke bw kete? mama mana tau bawa kete.."

mama : "mama tau la...abg jgn banyak tanya..."

bertuah punya anak....mentang2 la mama dia nih penakut...blh la perli2...
bila dah masuk kereta...yg abg duduk kat belakang siap pakai tali pinggang sekali...yang si kakak duduk kat depan pun kena ikat gak...bahaya...dah la firts time nak g ERL bawa kereta sendiri nih....masa dlm kereta siap bg warning lagi...

mama : "duduk diam2....jgn bising2"

abg n kakak : ok...mama bawa kereta elok2...jgn laju2...bahaya...kalo bw laju2 nanti masuk api neraka..."

sempoi la diaorg nih....siap warning lagi...deme tak tau kaki mama nih dah tak ada darah dah nak pijak minyak...mmg mcm2 baca la...nak tenangkan jiwa...blh lak si kakak minta pasang lagu...aduihhhhh...pasang la juga tapi slow je...dengar tak dengar je...janji ada...

mmg aku bawa dlm 60 70 je la...kalo terlaju sikit anak2 bising...dlm masa 10 min gak laaa aku sampai kat ERL tuh...bila dah sampai...baru la lega...yg husband dah terseyum2 dah...sbb mama berjaya bawa kereta g ambik dia....firts time tuhhhhh....alhamdulillah,sbb TUHAN kuatkan semangat aku untuk bawa kereta...AMIN...



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

MAMASYAZA said...

tahniahhhhhh..dah berjaya drive sendiri
akak dulu pun camtula, lelama dah boleh jadik minah rempit pun..hehehehe

Mrs.Imran said...

terima kasih kak..hihihihi...saya kalo minah rempit mmg dari zaman sekolah lagi (bw motor)...
sampai la sekarang nih...tp kekadang je...

arisyanaziq said...

ermmm... kejap jer tu 60-70... bile dh mahir nanti.. tggu dn lihat ler... apa2pn tahniah... nak x nak kena hadapinyer juga... x rugi..

Mrs.Imran said...

hhahahha...a ah kot, tp i'allah nak bawa laju...kat highway...ye la mmg tak rugi byk kesenangan nya...br sekarang sy sedarrr...tp g keje ttp husband hantar...tak kasi bw g keje...dia tak percaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )