CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Saturday, October 9, 2010

CERITA MAGIKA




kami g tgk wayang ari rabu (6hb) ari tuh...lepas abis keje je, kami terus pegi...layan ceri MAGIKA...ermmmmm ok la gak cerita tuh, tak la kata boring pun..blh layan laaa...lagipun cerita tuh banyak menyanyi dari bercakap so bebudak nih suka sbb ada byk lagu...
so kat bawah ni antara snap shot snap shot yg sempat diambil dengan telatah anak2...


kaunter beli tiket wayang...tp kitaorg dah beli awal sbb tak nak sesak n nak jimat masa..ni pun blk dr keje terus je g panggung kat ALAMANDA


si ayah tgh membeli mknan sampingan...kalo tak beli tak sah


masa nih tgh tunggu giliran nak beli makan...sebokkk


si abg n si ayah tgh beli mkn...tgk la tuhhhh...si abg dok depan2 lagi...terujaaaa


si kakak ni pun sama...teruja sangat sbb nak tgk wayang...tu yg senyumnya cam tu tuh..


bila dah dpt apa yg diaorg nak...diam la...ni tgh tunggu si ayah bayar popcon..popconnya dah bawa lari dah


ahhhhhh...teruja nyaaaaaa...aksi si kakak...padahal dia bukannya tgk apa pun, cuma tgk iklan kfc je...


on d way nak masuk panggung...si kakak n si ayah laju jln ke depan...tak sabarrrrr....


Cerita MAGIKA nih tak la lama mana pun dlm 1 jam 40 minit je...so kitaorg masuk kol 5 keluar dlm kol 6.40 ptg...ni kalo blk nih mmg tak sempat nak masak dah...sooooo...apa lg..kita mknnnn


KFC kat alamanda...tebus hot tiket...dpt la dlm 4 ketul so ayahnya beli dlm 3 ketul je untuk tambahan...tp org YA ALLAH...ramai laaa manusia...

haaaa...tgk nih...ramaikan? masa nih sambil aku tunggu si ayah n si abg membeli KFC...mama n si kakak g CARE4 jap g cari air botol...bila dah ramai cam nih....mama n si kakak dok kat luar je...bila dah boring...macam2 ada....


gosok-gosok lantai


tgh menari...


memanjat dah mengalahkan budak lelaki...


bangga no ngan pakcik janggutnya...tgk rrr reaksi muka dia...


senyum sampai ke telinga...


ni dah letih la tuh...tu yg dok rehat jap...tunggu ayah lambat sgt...dah mcm2 perangai yg kuar...





AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

Cik Jue said...

nanti nak ajak poji pi tengok..tak pernah bawak farisyah masuk wayang

Mrs.Imran said...

laaa...ye ke?tp kitaorg blh dikatakan tiap2 bulan g tgk wayang...saja je seronok2

MAMASYAZA said...

dah 12 tahun tak g tgk wayang.
anak2 pun dah merungut teringin nak jejak kaki kesana
silap2 layan magika kat umah ja

Mrs.Imran said...

tak pe mamasyaza,mana2 pun sama je...ini pun hb yg belanja...blh dikatakan tiap kali tgk wayang mmg hb yg belanja...lg pun kami g ari rabu sbb ari rabu murah...RM6 @ RM 7 sekepala..beli 3 je...jimat sikit...kalo ari cuti tuh ramai org n mahaiiiii...

Yati said...

Seronoknya, tengok wayang anak beranak. :)

Mrs.Imran said...

ok la kak yati...itu je cara nak enjoy ngan anak2...tp kadang2 tu kitaorg siap g karaoke lg...mengsumbangkan lagu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )