CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, October 8, 2010

DEMAM

Semalam mama yg demam...hari nih anak pulak yg demam..."tu la, mama dah kata jgn dok dekat ngan mama,abg tak nak dengar "...antara ayat yg mama dok bebel kat anak....takdir semua tuh, dah kata nak demam, demam la, tuhan nak uji...

kesah mama

asalnya mama pagi ( 6 hb Oktober ) tuh kena selsema jew...bila dah petang sikit dlm kol 3 cam tuh, badan pulak rasa cam tak larat tp gagahkan jugak la...dah la keje baru sampai, ari jumaat tarikh tutupnya....gagahkan jugak la.....bila dah blk keje, mama telan panadol, ubat selsema n ubat batuk....ok but kononnya nak la tidotp ubat tuh buat mama tak blh tido...tido pun lambat gak dlm 11 ke 12 mlm la jugak...so bila dah pagi rasa badan cam ok la,blh la nak g keje...bila sampai je kat opis...settle hantar anak g tadika...mkn...pastu sambung balik keje semalam yg tak siap tuh...dlm kol 9 pg tuh,badan dah mengigil,dah pakai stokin dah siap ada bawa baju sejuk lagi...pun tak blh gakkk...dlm kol 10 pg tuh mama call ayah ckp nak g klinik sbb dah tak tahan, sakit bebadan....nak tulis pun lemah sesangat...mulut jgn cakap la,pahitnya...YA ALLAH...bila dah sampai kat klinik...nasib baik org tak ramai ada sorang je yg tunggu giliran...so bila giliran mama...masuk lah..jumpa MA...cek cek lebih kurang...tup tup dpt MC...kalo ikut kan mama nih mmg payah nak dpt MC...bukan setakat demam je...+ ngan selsema + ngan batuk lagi....tang batuk tu yg tak tahan tuh...lambat nak baik...bila dah settle klinik...husband dtg ambik,pastu terus g mkn, mkn nasi arab kat PRESINT 15...dah settle mkn,husband ajak g ambik kereta yg baru je servis...mama bw blk kete n husband g kl...bila dah sampai umah, mama mkn la ubat yg DR. bagi tuh....mak aiii tak blh tido,kata ubatnya mengantuk, tp harammmmmmmmmmm....tak pun, siap blh layan cerita drama la...tp tido la kejap dlm 1 jam cam tuh...bila dah ptg,anak2 dah balik...bising lah menanya..."KENAPA MAMA...ITU MAMA...INI MAMA"...tambah yg perempuan tuh...lg la bykk tanya,tp mama tak jwp pun...dia yg jawap sendiri...ALHAMDULILLAH....sekarang dah sihat...so jumaat dah blh g keje...

kesah anak sulong ( si abg)

bila mama nya sihat...si abg pulak yg demam...nasib baik la ari nih hari jumaat,kalo tak kena ambik cuti la nampaknya,dah la cutinya tak byk...tp pg tadi ok je...bila dah tgh hari, teacher tadika hantar msj kata si abg demam...pulakkkkkk...ambik la dari tadika,lg pun nasib baik ari nih ayahnya keje sampai kol 1 tgh hari je...so bila lepas sembahyang jumaat ayah dia dtg ambik bw blk umah berehat....sblm ayahnya dtg...bantai dia muntah kat kerusi n tempat keje mama...habisssss...apa yg dimakan keluar semua...abg abg...tak tau mama nak kata apa...kalo la si abg nih demam, muntah tuh dah kompom2 la...bila blk ke umah je...bising ngan si kakak pulak, sebok nak jaga si abg tu demam...bukan takat jaga je,semua dia buatkan...bg mkn la,minum susu la..selimutkan la...apa2 je la...tp mmg blh harap la...dugaan dugaan....YA ALLAH, KAU SIHATKAN LAH ANAK2 KU, HINDARKAN LAH MEREKA DARI PENYAKIT2 YG MERBAHAYA...LINDUNGILAH ANAK2 KU YA ALLAH..


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

MAMASYAZA said...

sama la, sikecik akak pagi tadi je badan panas.
cepat2 bwk ke klinik, kata doc. ada jangkitan ckit kat telinga, tu yg demam

Mrs.Imran said...

anak saya nih pun smlm baru ok sikit tp ttp kena g sekolah gak...apa2 pun tahniah untuk mamasyaza n mama2 yg lain sbb berjaya menjadi "misi"...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )