CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, July 9, 2012

Tak kira sesiapa pun...semua boleh..

 
 
Kali nih nak support SAKILACRAFT pulak
VCO CATALYST

APA ITU VCO?
secara rumusannya..

KECANTIKAN LUARAN
- membantu megurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
- menghasilkan tenaga segera
jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
- mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dematitis
- melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet

KESIHATAN DALAMAN
- meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
- memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2 dan asid amino
- melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
- mengurangkan stress pada pankreas dan sistem2 enzim dlm tubuh
- meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium utk tulang dan gigi yg kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis
- mencegah risiko sakit jantung
- mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

MENINGKATKAN DAYA TUBUH BADAN
- membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
- berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
- melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
- meredakan gejala2 yg dihubungkan dgn pembesaran prostate
- mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
- membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yg lebih rendah berbanding lemak2 yg lain

MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA & KULAT
- membunuh virus yg menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis c, cacar air & herpes
- membunuh bakteria yg menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea
- membunuh kulat yg menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yg lain
- membunuh cacing pita, lice, giarda & parasit

KESAN SEGERA PENGAMBILAN VCO:

melegakan pernafasan
-mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong

pembuangan air besar dan kecil
- menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis

meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
-minyak kelapa dara diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan-badan akan terasa lebih bertenaga

memusnah organisma perosak
-seperti virus, bakteria, kulat dan ptotozoa(cacing) yang terdapat dlm usus kecil dan besar. jadi penghadaman mencapai tahap maksima

mengurangkan keadaan mudah lapar
-bila penghadaman mencapai tahap maksima, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap

mengurangkan kandungan lemak badan
-berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang

mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
-mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung

mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit

 VCO AMAT SESUAI DIAMBIL UNTUK
 
# org yg nk cepat jerawat hilang n x meninggalkan parut
# org yg m'punyai kulit muka b'minyak
# org yg 'kurus' sgt. Vco akan menstabilkan kadar metabolisma bdn
# org yg b'bdn bsr dan byk lemak. Vco boleh menurunkan berat.
# org ya ada alahan terutama jenis seafood.

# wanita yg ingin hamil kerana vco boleh meningkatkn tahap kesuburan.
# wanita hamil kerana vco memberi tenaga kpd ibu hamil,memudahkan proses bersalin dan bby kurang mendapat kuning.
# wanita yg mengalami mslh senggugut
# untuk baby yg ada ruam/ruam susu boleh sapukan VCO ni pd ruam tu...

ADAKAH IBU HAMIL BOLEH AMBIL VCO???

Yups,boleh n memang digalakkan ibu hamil mkn vco utk menambah tenaga sepanjang kehamilan,memudahkan proses bersalin dan mengurangkan kuning baby nnt..vco tak memudaratkan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi..kulit anda cantik,kulit baby pun akan cantik nanti...

P/S : VCO juga selamat diambil oleh ibu hamil dan ibu yg sdg menyusukan bayi....

Product Catalyst:
100% bhn semulajadi
100% halal
100% tiada kesan sampingan

100% buatan bumiputera

1 vco (60capsule utk sebln) = RM39.90 RM37
1 collagen (15sachet utk 15hari) = RM59.90 RM57

POSTAGE= RM6 (SEM) RM9 (SS)

BERMINAT UNTUK MENCUBA SILA SMS 017-3090811




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )