CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, July 18, 2012

Nanti kita beli kat SOGO ekkk....

 
 Ini semalam petang punya cerita..

Masa Time si ayah ambil abang ( MUKHRISZ) balik dari KAFA
ayat best yang ayah dengar ..

Mukhrisz : "ayah..abang nak adik"
Ayah : ??????.. tanya mama...

bila time ambil mama dari pasar malam ( dalam kereta)

Ayah : " abang... tanya la mama apa yang abang cakap ngan ayah tadi?"
Mukhrisz : :) mama...abang nak adik?
Mama : ????? :) ok...esok kita g beli kat sogo ekkk..
Ayah : :) bagus betul la mama nih...macam la anak tuh tak tau apa²..
Mukhrisz : " Beli kat SOGO?...ada ke mama?
Mama : adaa....nanti kita pergi ekkk..(dlm hati...mak aiii, dah pandai minta pulak)

Di waktu malam....sebelum mukhrisz masuk tidur

Mukhrisz : " Chik, abang nak adik 3 tau"
Chik : 3? banyak nya?
Mukhrisz : " ye la...satu untuk abang, satu lagi untuk kakak...pastu yang lagi satu tuh, anak chik...
nanti kalau chik dah kawin, pastu chik dapat anak kan? anak tuh bagi abang jaga...abang
nak jaga baby tuh...
Chik : " Mama kan ada...minta la kat mama?"
Mukhrisz : " mama dah kawin la, mana boleh mama kawin banyak kali...nanti lambat la, nak kena bertunang lagi...semua tu lambat...chik la kawin cepat sikit...
Chik : " pandai la kamu...tidur la...dah lambat dah ni,esok nak sekolah lagi...
( geleng kepala chik ngan si abang)

kalau dengar ayat kakak ( aina) lagi best....
masa nih kat opis mama, sebelum g taska..

Mama : sambil pegang Izah ( baby yang umurnya lebih kurang 4 5 bulan )
" adik nih tengok² kakak la...
Aina : " :) senyum² je"
Mama : "Meh la kakak dukung dia...dia nak ngan kakak nih.."
Aina : " kuku dia nih kecik² je mama...kuku kakak besar "
Mama : " memang la, dia kan ke baby lagi "
Cik Timah : " kakak nak adik tak?"
Aina : (geleng kepala) " tak nak arrrr "
Cik Timah : " kenapa lak? nanti kakak ada kawan"
Aina : " Tak nak...kakak tak suka perut mama gemuk"
Mama : senyum je la....

tak tau la...anak² sekarang...dah pandai request baik punya
mungkin si abang dah jemu main ngan si kakak...so dia nak cari kawan baru pulak...
yang si kakak tak nak sebab kalo ada adik nanti dia dah tak boleh nak manja lebih²..
rancangan nak tambah tu ada...tapi tunggu tahun depan la...heheheh

BERMINAT DENGAN : 
PERFUME
CRAFT
JUBAH/DRESS
PAD HERBA
BOLEH KLIK YE...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

anie said...

time to open kilang tue...
abang da 3 lagi tuh..fuh jenuh mak ko nak bawak tau...
aina tue...takut xleh dimanjakan lagi....

xpe2..semoga wish abg menjadi kenyataan

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

JADI APA LAGI ..CEPAT AINA DAH BESAR..DAH BOLEH OPEN KILANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )