CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, July 2, 2012

Akhirnya...berjaya jugak..


Semalam 1 hari suntuk
dari pukul 9 pagi sampai 7.30 malam
aku, k ina, t. norie n t.shidah berjaya menghadirkan diri ke
KELAS MENJAHIT MANIK
bertempat di PRESINT 16...
memang berbaloi-baloi...perhatian cikgu sangat best
walaupun sehari sebelum itu, ada majlis sukan tadika AINA..
tapi disebabkan terlalu bersemangat, aku pergi jugak...
ha amik kau...10 jam tuh...memang best la...makan disediakan..
ok la...kita layan apa yang aku buat ekk...

 scrumble springkilla
yang nih, cikgu ajar lain, tp aki buat lain...
cikgu pun geleng kepala...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii
idea baru untuk cikgu...pandai kan saya?
(angkat bakul sendiri)

 yang nih scrumble busut
tak suka buat benda nih, sbb tak berapa nak menjadi
nama pun tak best...hehehhe

 yang nih tak tau la nama apa...
tapi senang n best buat nih...sangat senang...
senyum sampai ke telinga buat nih...

 ni pun tak tau namanya
tapi corak ni memang cantik n nice
buat corak ni muka memang ketat sepanjang menjahit
agak cerewet tapi sangat berbaloi..

 dan ini hasil aku buat selepas habis kelas
buat kat rumah la....start pukul 11.30 mlm selesai pukul 1.30 pagi
baru sebelah tangan...lagi sebelah tak siap lagi...
aku pun tak tau rupa apa dah..hentam je nih
colourpun agak terhad
so aku guna je apa yang ada...

ni pandangan yang sebenar...
sebenarnya tak siap abis lagi nih
tapi aku bagi nama "SCRUMBLE BEE"
sebab macam lebah bila ada kepak kiri kanan nya...bee gemuk...

so, insyaallah...raya tahun nih bling-bling la kita
kalo tak buat yang susah, aku buat yang paling senang je...janji bling-bling..

MISI BERJAYA....CAIYOK CAIYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNTUK DIRI SENDIRI..LOVE U

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

nana kamarul said...

Eh! Macam best ye! Nana pun macam teringin nak pegi kelas menjahit manik. Tapi taktahu kan mane. Kat Presint 16 tu jauh bebeno la pulak :P

mazni zainuddin said...

COOL..Mrs. Imran, pas ni bleh amik tempahan ye...sy nak yg scrumble springkilla tu.. hehehe..

Salmi Khairil said...

cantikklah...

Mrs.Imran said...

nana kamarul : memang best yang...10 jam tu rasa cam kejap sangat...kusyuk buat benda nih, makan pun lupa...

Mrs.Imran said...

mazni zainuddin : thanx dear...tempahan?uhhhh...tak berani..nak buat ujian kat baju sendiri dulu..mana baju lama2 tu nak buat pembahruan..heheh

Mrs.Imran said...

salmi khairil : terima kasih... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )