CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, February 16, 2011

tak tau nak ckp camn...nak minta segan, tp kalo tak minta, aku lak yg susah

ermmmmm...entah la, nak diminta, segan....tp kalo tak minta tak ada la pulak....sebenarnya tak kesah pun tp kena la paham keadaan kita, kenapa kita paham dia tp dia tak faham langsung keadaan kita ...kalo tak blh bln nih bg tau la, lambat sikit...tak ada la kita nih nak terhegeh2 nak mintak.....(tp sekarang tak minta pun lagi)...tau dia akan bayar, tp habaq mai laaaa...

masa susah dok cari kita, tp bila senang, bila bertembung buat2 tak nampak jew....hhermmmmmm ni la manusia kan??????tak tau nak kata apa2 dah...sbb pikirkan kawan jew...entah la, tak tau nak cerita cam mn...en husband dah dok tanya, tp nak buat camana...segan nak mintak2...kita tak minta sbb kita harap dia faham n tahu tangungjawab dia...

ikut la...janji hang tak culeh bayor dah, walaupun kekadang hang bayor 2 3 bulan sekali...sori ye teman2 sbb terpaksa luahkan kat sinih....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

hutang tetap kena bayar, jangan ngelat...kang nanti dlm kubor susah nak jawab

lovezalovelady said...

pas ni jgn kasi lg lah kak.. huhuhu

MummyEcha said...

minta jer......kalu x sampai sudah la dia buat derk jerk...

Mrs.Imran said...

mamasyaza : betul tul, tp tak tau la pemikiran sesetengah org nih camana....

Mrs.Imran said...

loveza : huuuuu...serik rasanya...

Mrs.Imran said...

mummyecha : minta tuh minta cumanya kalo rasa xberapa nak pakai, mmg tak minta...tp kalo betul2 nak guna, mmg minta...

CiK JuE said...

bukan aku kan..tulah susah betul kan..aku pun ade sorang kat atas nie..pening aku dibuatnye...

Mrs.Imran said...

jue : kalo hang lewat sehari aku dah call dah...tak la...entah la jue,kekadang tak phm ngan peragai manusia nih...kita redha je la bila ada shbt yg sebaik cam nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )