CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, February 18, 2011

SUBWAY TIME....(buat julung kalinya)

 menu yg sempat di snap...nak snap byk2 maluuuu...org dok pandang jeee...

 gambo tisu pun jadi....

 yg nih bahagian me...kita org beli roti yg panjangggggggg...pastu suruh budak tuh potong 2
cuma intinya lain2...

 mula2 tgk cam tak lau je nak mkn, tp bila dah gigittttt.....cedappppppp tuhhhh

ni je yg tinggei....heheheh...dah mmg tgh lapo, yg nih tak mkn sbb rotinya dah abis...
harga dia dlm RM 20 gak aaaa...tp kami syer ber2...lebih afdal..

BARU CERITA PANJANG LEBAR....kat atas tuh cerita pendek je..

Buat julung kalinya me n en husband g mkn benda alah nih
mmg tak pernah mkn pun
sampai bila time nak beli pun tak tau
siap tanya kat budak kaunter tuh lagi
cam mana gaya nak beli nih
dia ajar 1 per 1....hehehehehe
nampak no kolot nya.....
ni kami mkn kat GIANT, SERI KEMBANGAN..
kami g sana sbb ada benda yg nak di settle kan
sekali en husband nak try benda nih
sblm nih pun dia dah mkn dah ngan best pren dia
so sekarang kami lak nak try berdua je
masa nih mmg kami g dating berdua je, anak2 tinggei kat umah....heheheheh

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

memang nampak cam sedap

wahida said...

saya pun x pernah try lagi...tapi ramai blogger kata sedap...

mmg satu hari nnt nak try...

Sh@ S@peri said...

sha pun xpernah makan g...sedap ek..nanti nk cuba ar..anak2 tingai ngan sape kat umh...

Mrs.Imran said...

mamasyaza : mmg cedappp...try la...

Mrs.Imran said...

wahida : tak rugi kalo try...mmg kalo tgk sblm jd sandwich...mmg tak nak....tp bila dah siap untuk dimakan....meletopppp

Mrs.Imran said...

sh@ : g la cuba....anak2 tinggei ngan mak...kebetulan mak ada dtg, lg pun dtg kat sini mmg ada hal sikit, terlajak tuh la mkn kat sini terus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )