CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, February 9, 2011

NAK BELI IKAN PUN NANGIS KE????

ish ish ish....nak beli ikan pun nangis? teruknya......mesti korang kata cam tuh kan???? bukannya nangis tp tahap batuk yg tak blh nak berenti sampai terkuor ayor mata....tu bukannya kira nagis...mmg otomatik keluarnya ayor mata nih....kesian kat mamat yg jual ikan tuh...apa la yg dia pikir kan kat kepala dia tuh.....heheheheh...

semalam masa g pasar tani, PUTRAJAYA...sampai2 tuh beli stok lauk2 untuk minggu nih, mula2 g beli ikan keli...ok lagi, pastu g kedai lain lak...dlm pilih2 ikan n nak tunggu siang ikan(malas nak siang kat umah) aku dilanda batuk yg tak blh nak berenti....batuk batuk batuk dan terus batuk....sampai menyorok kat belakang husband la, sbb dah tak tahan...org dok pandang2 je...malu tuhhhhh...mata dah berair dah...mesti org ingat aku kena marah ngan husband.....

bila dah siap ikan di siang, aku g la amik n nak bayar...bila mamat ikan tuh tgk aku je dia kerut kan dahi...baku bg tau la dia nak amik ikan...dia diam je...aku buat bahasa isyarat je...tp mamat tuh blur...tak tau nak buat apa...dia tengokkkkk je aku, sampai tak terkata lah...dia takut kot sbb aku nagis....mmg betul2 mcm org nangis la...

bila husband tgk mamat tuh mcm blur je, last2 dia bg tau, ikan yg bakul biru...mamat tuh bg ikan kat aku pun sambil buat muka sedih...(dlm kepala dia mcm2 dia pikir kot)...lepas bayor je aku blah la...nangis ttp nangis....

kesian kat mamat tuh....kalo org lain pandang pun mesti apa2 ntah ckp nya...dah la husbandnya botak, garang lak tuh...mesti marah kan wife dia, tuh yg wife dia nangis tuh.....hehehehe....bukannnnnnnnnnn....aku nangis sbb BATUK TAK BLH NAK BERENTIIIIIIIIII.....tu je...

SORI ye mamat jual ikan....sy tak marah awak...SORIIIIIIIII



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )