CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, December 29, 2010

KENAPA org lain nya best, aku nya tak best..????!!!!

tu la...kenapa ekkk...org lain nya en3 semua best2...aku je 

yg tak best2...entah la, ke aku nih tak pandai nak 

menulis....almaklum la, dulu BM 6 poning ( tp SPM 

kreadit tuh) kot...ermmmm...macam mana nak pancing 

peminat nih...lg pun sekarang nih cam malas nak buat 

en3 sbb nih la...sbb aku punya en3 tak 

BESTTTTTTTT....huhuhuhuhuh....tak menyeronokkan

korang2....padahal dah habis dah aku buat best2 

dah...lg 1 background blog nih pun tak best kan????....

erm...mungkin kot...nanti la, aku nak cari idea 

jap nak tukar....background yg CERIA.....heheheheh



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

Cik Jue said...

ok jelah..jangan sedih2 ..nanti kena tambah kawan kasi orang lain jalan2 kat blog kita

A N A B E L L E said...

hmm..cemana tu eh?ape pn best utk diri sndiri da ok da..asal kita puas ati dgn cite kita...hehehe...

MummyEcha said...

ala2.....to mo sedih2.ok what n3...asal org dpt baca n faham keadaan kita skrg dah kira ok..senyum sikit :)

Mrs.Imran said...

jue : tak sedih la sgt tp keciwa tu melebihi sikit...nak kasi org jln kat blog tu la...idea2 tak mai...

Mrs.Imran said...

anabelle : betoi ckp ana...apa yg kita buat adalah 4 kepuasan diri...n berkongsi2...tq ana..

Mrs.Imran said...

mummyecha : :))...tq mummy...tak sedih byk dah, ada cikit je lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )