CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, December 3, 2010

BEN10...LAPTOP...BUKU

semalam g MINES....en husband nih sebok la 

nak mencari laptop...selagi tak dapat selagi tuh la 

dia bercerita...last2 g jugak kat MINES tuh, dok cari 

laptop baru...laptop yg sedia ada nih dah tak mampu nak 

menampung input yg bykkkk...so cari gak la...lagi 

pun en husband nak edit2 gambo yg dia dok tangkap 

sana tangkap sini...(gambo org kawin)...turutkan aja la...

ni pun masa ohana dok taip kat blog nih, en husband 

mana ada...dah g IPOH, esok ada org kawin...tinggal la 

ngan anak teruna sorang  nih...sbnrnya...tak tau nak cerita 

apa ...layan gambo2 je la...boleh tak?...
 first kedai laptop yg disinggah

 tengah bodek harga...

 ni la kedainya....tp tak beli pun kat sini...saja je nak tgk2...


aikkkk...tetiba je ada BN10...sebenarnya,masa kat

 kedai laptop tuh,anak teruna nih dah bising nak g kedai 

BEN10....lagipun lama benor ayahnya bercerita...

mana tak boring nya org nih...last2 bw g kedai alat 

tulis cari apa yg dia nak...dah seminggu dah dia dok 

cari benda nih...tp ayahnya dok tangguh2 je...mula2nya 

g ALAMANDA...tgh kat sana, tanya2 je jurujual kata 

dah abis...apalagi...kuar la ayat hebat dari anak teruna...

"tu la....ayah lambat2 lagi,BEN10 abg dah abis dah...ni 

semua salah ayah..."..amik kau...tak terkata bila anak 

ckp...bila lepas maghrib kami kuar g MINES lak...tu 

yg jumpa tuh...mmg betoi dia cari la...ada yg kecik tp 

tak nak sbb tak cukup besar dari sukatan dia...cari la 

MUKISH...mama tak larat nak cari dah...bila dah 

jumpa dia punya, dia nak beli hak kakak pulak...ingat 

gak abg kat kakak ekkk...tp tak beli pun, sbb kakak tak 

ada,dia kat kg...


dah puas cari mukish punya...so sekarang mama 

lak nak cari buku.....hahahhaah...jumpa gak buku 

yg ohana cari....sukaaaaaaaaaaaaaaaa sesangat....

mcm2 ada....mmg bersila la dok bedek2 buku2 nih....

ada kat 1 jam gak la bedek buku nih....tp beli 1 je..siap 

ada less lagi.....1000x suka la....


 masa nih dah beli dah laptopnya...ni tgh tunggu 

format je...sambil2 tuh pusing dulu...g kedai camera 

lak...nak tgk lense pulak....tgk jeeeeeeee....tak beli pun...


boring dok kat dlm tuh...bukan ada apa pun, tv pun

 tak ada....baik lepak kat luar nih....super hero bergambar 

ngan mr BEAN.....hahahahhahaha....

 tgkkkkkk...tak ada apa2 kan???


hahahhahha...sekali jumpa kereta MR BEAN...tp versi 

kuning bukannya hijau...kereta nih mmg comel..

tapi kan...sebelum balik dari MINES ada jumpa cik jue...hehehhehe

dia belanja ais krim Mcd...sedap...dia bg kat mukish

tapiiiiiiiiiiiii mama dia yg habiskan....hahahhaha...

 dah beli dah...tokei kedai tuh bagi beg....

 yg nih tak bg ka...nih beli....RM 25 for 4GB....murah kan?????

 nih lagi free gift nya.....isinya.....

 ni la isinya....hahahhha....mama nak yg telinga tuh....

kui kui kui kui....

taraaaaaaaaaaaaaaaaaa....LAPTOP baru.....selesai sudah....

kisah kat MINES..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

Cik Jue said...

kita beli kedai yang sama rupanye....

sakila's craft said...

takkkk...kitaorg tak beli kat kedai tuh...tu imran g tgk je...padahal dia ada kedai yg mmg dia biasa beli...

Suhana Shahril said...

Bilalah nk dpt laptop plak...haha..asyik kongsi jer..susah..

Mrs.Imran said...

suhana :tak pe la....sabar ekkk...ada tuh cuma lambat sikit dari kitaorg je...sikit2 lg ada la kejutan tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )