CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, December 17, 2010

have a nice day...

 ish ish ish....zaman sekarang kan?...alkisahnya...

 pencuri ni mmg pandai....anjing ni jugak b***hnya...tu gambo je...
nampak nor laponya...

 terlebih terer komputer la pulak...semua blh dibuat @ ramal dari alam maya je...internet (facebook) punya hal

 ni mmg tak blh nak kata apa la kan....kadang tuh bukan apa, dulu tak berpeluang nak main cam nih...tu la jadinya...lg pun dulu tak mampu macam sekarang...

 ni tak sedar diri namanya...

 ni  la kesahnya....kalo wife yg dukung anak...nunnnnnnn jauh kat belakang kena tinggal ngan anak2...kecik besar ngan mak,ayah???? dok jln melenggang je...kontrol hensem...so bila jadi cam nih...si mak blh bergaya...bila ada jumpa kengkawang, mesti org tanya siapa tuh????...isteri awak jugak...kan ke dpt nama tuh...tak salahkan kalo lelaki yg dukung anak....tak ada pantang nya...kalo berotot tuh adat la...baru la macho....tp apa2 pun kena adil n bertanggungjawab dlm family....ringan sama dijinjing berat sama dipikul....



 ni la dia org yg tak nak amal kan senaman....malas nak mampus...


 ni la akibatnya kalo tak nak dengar ckpp org....kan dah terbakar 1 muka.....hahahha.....dah kena baru nak beringat...

 sayangi lah diri anda...sebelum penyakit menjadi teman setia anda...

 jgn ingat badan yg gagah bak superman, otaknya geliga...

kucing nih mmg la...ingat manusia ke

susah gak kalo wife lagi besar dari laki...tp kalo laki besar dari wife pun kesian gak...




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )