CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, March 4, 2013

SAKIT BEBADAN TAU...

 

2 HARI CUTI
sangat memenatkan...rasa macam nak cuti lagi nih
anak-anak nak pergi sekolah pun malas...
mana taknya...

SABTU (02.03.2013)
bangun pagi after solat subuh...kejut anak-anak n join mama n ayah pergi jogging..tapi ayah je yang g jogging...mama g aerobik...habis semua kerja...pukul 9 semua g breakfirst kat KEDAI MAMAK..
yo yo ooo je...lepas bakar lemak bagai...g tambah balik 3 kali ganda...entah apa-apa entah
baik tak yah bersenam kan????

selesai semua...tengah hari g mkn kenduri kawin
dalam masa 1 hari ada 2 rumah...
so kami bantai 2 2 rumah sekali...mula-mula pergi kat bangi dulu
pastu terus pergi kat kajang...
2 2 kenduri lauknya sedap-sedap belaka...
kenyang sungguh...
 
balik dari kenduri terus g WOW PUTRAJAYA kat presint 2 tu...
dalam pukul 3 ptg jugak la...panasnya YA ALLAH, tuhan je yang tahu..
masa tuh orang pun tak ramai, almaklum la, panaskan....sape yang nak pergi...kami je yang buat keje gila..dah la pakai baju kurung...memang basah la baju...lepak kat WOW lebih kurang sampai ASAR...pastu g solat kat MASJID BESI...aku n anak dara sorang tuh...pergi pesta buku pulak...kat perbadanan tuh..kat situ ada air-corn...sedapnyaaaa badan...senyum je si aina sebab sejuk...kat situ rembat jugak la buku untuk bebudak 2 orang tuh...si abang BUKU UPIN IPIN...itu pun edisi dah lepas-lepas...5 buku RM10....rembat... si aina @ kakak beli novel comel. from AIN MAISARAH (BERITA HARIAN) 2 buku jugak ...RM6..siap dapat tandatangan n bergambar lagi (tp tak amik pun guna camera sendiri..sbb tak bawa pun..) ...pastu aku ada terjumpa tulisan khat...cantik gak..boleh buat nama ...so tempah la 2 nama untuk si aina @ kakak dan mukhrisz @ abang...RM5 setiap 1 nama bersaiz A5...menarikkan...
 
tok tek tok tek pukul 7 jugak la kami balik umah...fuuhhhhh penat...
sampai je kat umah...si abang lapar balik...pulakkkk...macam mana nih???
last-last ayah kata lepas maghrib kita g makan...haaaaa...keluar lagi...
keluar g makan lak...tak la jauh pun, kat GATE 1 tu je...tapi pusingnya 1 putrajaya...sebab apa? sebab nak pusing la....sebelum tuh singgah dulu kat MASJID PUTRA...solat isyak dulu...baru g makan...
tok tek tok tek ngan makan...pukul 10 dah...balik je umah tidooooooooooooo....anak2 yang tido...mama nih dok mengemas umah pulak...sebab umah tak kemas habis lagi...pukul 1 jugak la tidonya....dah la esok nak bangun awal....jalan lagi...haaaaaaaa....tapi nanti la cerita untuk ahad pulak...letih menaip...asyik salah je...
k???? nanti aku sambung lagi cerita untuk edisi ahad pulak ekkk...

SAMPAI DI SINI SAJA...
DAAAAAAAAAAAAA....PUBLISHHHHHH




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )