CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Thursday, February 7, 2013

3 minggu berturut-turut..

 
ALLAH......
3 minggu berturut-turut balik kampung...penatnya tuhan je yang tahu...
walaupun aku tak drive ( tp drive la jugak sekerat jalan pun) penat nya sama je macam drive...
kalo nak ikutkan 3 jam to ipoh...lebih kurang 4 jam to kuala kangsar..tapi penat gak
baju yang dalam bag merah tuh, tak keluar-keluar dari bag...dok macam tuh la...pastu usung balik ke kg...isinya je kekadang tambah-tambah...kerja part time aku pun dah banyak yang tertangguh-tangguh...
minggu pertama (25.01.2012 - 28.01.2012)
balik kampung sebab adek ipar kahwin...tu pun bukan kat kuala, tapi lajak lagi ke depan..nunnnn kat lumut..
up lagi lebih kurang 2 jam...kenduri hari ahad...tapi memandangkan hari isnin cuti...ok la, tak la penat sangat..
sehari sebelum, dok mencari baju untuk pakai masa wedding tu nanti...tema warna purple...habis satu kuala pusing mencari...last-last beli je jubah untuk aku n anak dara aku yang sorang tuh...yang lelaki tak susah nak cari...beli je t-shirt...senang kan?
ni semua pakat sepupu sepapat sahaja..
minggu kedua (01.02.2013 - 03.02.2013)
minggu ni balik kampung sebab husband ada part time job...MENGGOLEK KAMBING..
GOLEK KAMBING kat wedding kawan husband kat ipoh...
aku pulak ada wedding X-OFFICEMATE aku..eza...
SELAMAT PENGANTIN BARU EZA...
dari kiri KDAY ( husband airi) , AIRI , PENGANTIN , ANA , KEM...dan yang duduk bahagian depan tu.. aku n aina...
minggu ke-3 (08.02.2013 - 12.02.2013)
balik lagi...sebab ada tajaan duit minyak n tol...so husband aku buat keputusan untuk balik kampung...
kali nih lama sikit la sempena RAYA CINA...siap ambil extra cuti 1 hari...nak elakkan sesak balik dari kampung ke PUTRAJAYA...tapi kali nih balik kg pun ada kenduri doa selamat sikit...so balik je la...
penatttttttttttttttt....penat nak kemas baju...kali nih balik memang kena bawa kerja part time aku balik kampung...banyak tempahan yang menunggu...kalo aku tak siap kan dlm tempoh yang sepatutnya...orang tak nak percaya dah kat SAKILACRAFT ni...kalo ada masa meh la jenguk kat
 
 SAKILACRAFTDHEART
setakat nih dulu la cerita...teman rase panjang bebenor dah nih...
:) peace
jumpa lagi...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

1 comment:

anie said...

manyak syiok la..tiap2 minggu balik kg...
minggu ni aku duk raya kat puchong je..sbb da 2 minggu turut2 balik ipoh...
yang penting bukan balik melaka...hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )