CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, September 12, 2012

W.A.R.N.A W.A.R.N.I R.A.Y.A 2.0.1.2.... di OPIS


 
SELAMAT HARI RAYA...

masih ada lagi kan nak ucap selamat hari raya
dah tinggal berapa hari je lagi, SYAWAL nak tinggalkan kita
tahun nih aku tak ada gambar family beraya..
malas nak angkat camera...
sebab lepas je minggu raya tuh...memang kompom aku angkat camera 
sebab kena tangkap gambar orang kawin...penat...

So kat sini aku tepek gambar sambutan HARI RAYA kat opis aku
siap buat prop lagi...beriya..
semangat RAYA 2012...best kan?????


 dah macam pelamin orang kawin
kalo sape² nak kawin @ sanding...boleh la...
yang warna warni tuh buat dari kertas...habis kertas opis kami bedal...
sesuka hati je...tapi yang penting bos besar kami SUKA...
buat reramai...kalo dah ramai² nya buat, kejap je siapnya..
ni pun idea last² minit..


 sempat bergambar
sebelum makan nih...tak sabar tengok mini pelamin nih
teruja sebenarnya....
cuma silapnya langsir belakang tu singkat sikit...
langsir tu anie yang punya
tapi tak pe la kan...sebabnya nanti kalo dah ramai² bergambar
tak nampak dah...
tu pun nasib baik anie nak bawak...

dari kiri ( atas ) : aku la...( ohana ) dan airi
dari kiri ( bawah ) : eza , yana , akma

antara menu yang sempat di candid

 nasi impit...

 lemang

 rendang minang...memang sedap..


gambar beramai²
ni semua member² opis...
1 opis...ada berapa je...tak la ramai sangat dan lelaki pun ada berapa kerat je
yang lain semuanya perempuan...
dalam reramai nih...ada 3 orang je yang bujang
yang lelain tuh semua dah ada yang punya...anak 1, anak 2...anak 3
semua ada...

itu la W.A.R.N.A.W.A.R.N.I R.A.Y.A kami...

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

Mana gambar raya family.....

Mrs.Imran said...

tu la...belum tangkap lagi...raya haji kot...semua pakai jubah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )