CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Saturday, September 22, 2012

PEMANGGANG AJAIB

 

Bersiaran di pagi sabtu yang penuh dengan rahmat
memandangkan hari nih ada tetamu di rumah ( adek ipar je pun)
aku  merajinkan diri untuk ke dapur pepagi buta nih
tapi tak la rajin mana pun...sikit je pun
memandangkan nak mencuba barang baru @ baik...
masak la kan...tapi masan daging burger je...sbb jap g dah nak makan tengah hari
tambah nak tunggu anak teruna 9 adek ipar) bangun ...entah pukul berapa nak bangun nya
baik aku buat yang simple je..
apa yang aku masak pagi nih? ni dia...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


best tak?
ni la dia PEMANGGANG AJAIB namanya
apa yang ajaibnya?
haaaaaaaaaaaaaaa,,,,ni memang sesuai untuk orang malas konon rajin macam aku
boleh menggoreng   dan sebagainya dengan benda nih
nak buat kek, pizza, puding roti, sayur, nasi goreng pun boleh
yang penting dapur tak kotor...boleh bawa kemana saya kau pergi..
senang nak cuci....
ni pun memang dah lama nak kan benda nih...sekali dpt jugak..tu pun orang hadiahkan..thanx "TUN IMRAN"...
tak rugi beli benda nih... dan sesuai untuk yang diet...sebab masa menggoreng tak perlu menggunakan minyak langsung..
kalo nak makan ikan bakor pun senang..tak payah nak main dengan arang bagai...
guna je pemanggang ajaib nih...

SANGAT MUDAH DAN BERSIH DAPUR..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )