CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, June 15, 2012

Oh My CAR!!!!!!!!!!! ( bukan 'oh my english" )

 

Hari ni ada TAKLIMAT dari Pengarah..
wajib pergi...memang wajib pegi dan wajib jugak aku tertidur...
hahahha...tu perkara biasa....
tapi kali nih bukan nak cerita pasai TAKLIMAT tuh...
abaikan ekkk

alkisahnya....

balik kerja memang pukul 4.30 petang...
aina dah siap ambil tadi, pukul 4.00 petang aku dah ambil dah...
senang 1 jalan...malas nak ulang alik...
ok...so cukup masa dlm pukul 4.35 lebih kurang
aku gerak g ke kereta...
masuk kereta cam biasa la...
time start je enjin kereta...TAK BOLEH START..
sudahhhhh...dah la panas..
aku cuba banyak kali...start tutup start tutup
sampai berpeluh la...
telepon la si suami, bg tau kereta tak boleh nak start...
macam2 aku dah check...tak mau jugak..
aku ngan aina lepak dlm kereta tuh sampai pukul 5 lebih...
memang panas....
sambil tunggu si suani datang
dengar la bebelan si aina...

aina : kenapa kereta kita nih tak jalan-jalan lagi mama
mama: entah la, mama pun tak tau...
aina : kakak rasa minyak kereta nih dah habis la mama
mama : mana ada habis...baru isi semalam, penuh lagi la kakak..
aina : tapi kenapa tak boleh jalan?
mama : mana mama tau, mama bukannya pandai sangat pasal kereta
aina : kereta lain semua dah jalan la mama...kakak letih la, kereta nih tak jalan
mama : mama ni lagi letih kakak, tengah pikir kenapa kereta nih tak boleh start
aina : mama, kakak rasa kereta kita nih kena ada yg sambung-sambung tuh..kepit sini ngan kepit sini ( sambil tangan tunjuk buat macam mana)
mama : (dalam hati) boleh pulak  ko terpikir nak jumper kereta ekk...
mama : mana kakak tau kena buat macam tuh..
aina : kakak cakap je...

penat dengar aina ni bercakap...
tak lama tuh si suami sampai ngan kawan2nya...Cikgu Bad ngan si Zahir
si suami pun cuba la, tak boleh jugakkk...
last2 ambik jumper, cam biasa la kan...
last2 suami dok tanya, gear kat mana?

mama : gear kat D4...(dlm hati) "laaaaaaaaaaa...kenapa ada kat D4 pulak"
suami : patut la tak boleh start, gear kat D4...memang la tak mau...
mama : hahahahhahahah....memang aku gelak besar....
(malu pun sama, sbb benda yg simple aku boleh call suami suruh tengok)

apa lagi...memang kena gelak la...
adushhhhhhhhhhhhh...dalam kepala dah dok pikir...byk la duit melayang
dah la nak kena servis kereta lagi...
alhamdulillah....tak ada apa2 cuma aku je yang benggong...pandai sangat kan
bawa kereta je tahu, pasai kereta harammmmm...
padahal TUHAN dah gerakkan mata aku kat gear tuh, aku dah nampak dah kat D4
tapi aku tak perasan langsung....
memang sampai kesudah malu ngan member suami...
hahahhahahahahahah

moral # lain kali cuba la belajar tentang kereta, walaupun sikit...
padan muka aku...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

6 comments:

udie joe said...

haha D4?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

Aduh....klu aku mahu kena bebel oleh cik poji seminggu...

Mrs.Imran said...

udie joe : :) tu la, padahal dah pandang dah...tp tak boleh nak pikir lagi...

cik jue : :) tak kena marah tp setiap masa kena perli...huhuhuhu

anie said...

hahahaha..kalu aku yang kena lagi mampus kena bebel kot datang jauh tue nak tolong sekali parking gear kat D4 je...

anie said...

hahahaha..kalu aku yang kena lagi mampus kena bebel kot datang jauh tue nak tolong sekali parking gear kat D4 je...

Mrs.Imran said...

ANIE : hahahahah...nasib baik dekat...kalo jauh mmg kompom aku kena punya...tp mmg kena perli selalu la jwpnya...mahu sampai bila2 aku kena kutat...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )