CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, April 2, 2012

3 in 1...sangat berbaloi

 

Memang berbaloi-baloi dengan 3 dalam 1
benda apa?
benda nih..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




boleh buat 3 benda dengan 1 produk sahaja
best kan?
harganya RM29.90 1 kotak nih
dengan lego nih boleh buat
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





tu dia benda2nya...memang berbaloi-baloi
dari aku beli benda2 yang tak berfaedah, baik aku beli benda nih
lebih sikit jalan otaknya
supaya berfikir macam mana nak buat benda2 nih dengan berpandukan buku...
ada buku dia, buku dia nih mula2 aku tak tau gak nak baca...
tp alhamdulillah, MUKHRISZ boleh baca...

bukunya







memang ada tunjuk step by step
so boleh la uji sama ada anak kita boleh buat ke tak...
benda nih kecik je, so ianya tidak sesuai untuk yang berumur 4 tahun ke bawah
bahaya sebab bendanya kecik bebenor...
hati-hati ya...

sebelum nih ada dah 1 koleksi tapi tak ada la pulak picturenya
nanti lain kali la ekkk
yang lagi 1 tuh koleksi bomba kalo tak silap...

so, tak rugi kalo korang beli benda nih untuk anak2...
tapi kena hati2 takut nanti ada pulak yang termakan benda nih, sebab bendanya kecik...
hati-hati ye....kalo dah besor tuh, tak pe la kan...risau yang kecik je...
so hati-hati ok.....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

anie said...

macam best je...jarang lego nie dapat harga murah camnie..
macam berminat nak bagi ariQ main..tapi teringat kat cik zahra nie..emm nanti aku pk kan balik..
tapi mmg best la...

Mrs.Imran said...

sesuai la kalo ariq buat lego nih, kalo cam zahra hang beli yg dia punya la, tp masa ariq buat hang kena pantau la sekali...i'allah selamat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )