CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Saturday, January 7, 2012

PENDAFTARAN TAHUN 1


Lama dah tak post kat sini
tapi hari ni nak post tentang PENDAFTARAN TAHUN 1
dah tahun 1 anak mama nih

Pendaftaran tahun 1 ni, 29hb Disember 2011 hari tuh
tp tak sempat nak post kan awal
so post la hari nih...hehhehe

bangun pagi, alhamdulillah, tak ada masalah
biasa la mula2 kan, pakai baju baru, kasut baru, tempat baru...semua baru


 masa nih, rambut mmg panjang lagi, tak potong pun lagi
siap pakai tali leher lagi
mengalahkan org nak g pejabat

 ni dah on d way nak ke sekolah
"ni la lencana sekolah saya"
org sebelah tuh, biasa la...mmg suka menyebok kan diri...

 sayang sangat ngan abang
pantang jumpa camera
cik kakak nih kompom sebok

 masa nih dah habis dah pendaftaran n sesi penkenalan dengan guru n sahabat handai
start dari pukul 8.30 pagi sampai jam 10.30 pagi
sekejap je...
mama siap ambik cuti 2 hari lagi
sbb nak tengok mcm mana la si abg ni kat sekolah
hermmm...heran pun tak...bila dapat kawan...
seronok bukan main...
baru duduk tak sampai 2 minit, dah rancak berborak...
terlebih ramah...

aksi mengada2

haaaaaaa...ni la ika..
kawan masa mukhrisz di nursery...
masa baby2 dulu...ika n mukhrisz nih dulu masa baby2 dah kenal dah
tup tup bila dah darjah 1, jumpa la pulak...
1 kelas lagi...
so sekarang nih...balik sekolah blk sama2 sbb si ayah mukhrisz ni
akan hantar ika ke umah pengasuhnya dekat2 area sekolah nih
mukhrisz dah kompom kompom ayah yg settle kan
mama kalo ada amergency je dtg memberi bantuan

tak byk sangat nak cerita masa pendaftaran nih
sbb nya penat menunggu
so tak banyak gambar yg diambil
mcm2 nak kejar
so setakat nih dulu ye kita bercerita...
esok esok kita sambung lagi...
daaaaaaaaaaaa....



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )