CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, January 11, 2012

AYAH TAK SAYANG ABANG KE?


luruh jugak air mata anak teruna aku hari nih...

al-kesahnya

dah 1 minggu lebih sekolah bermula
di sekolah alhamdulillah tak ada apa2
seronok lagi ada la...
habis je waktu sekolah, si ayah akan hantar ke opis mama
untuk disiapkan dan akan dihantar je KAFA
KAFA pulak kat Presint 9 G1
agak jauh jugak la, tp mukhrisz g KAFA naik moto, senang sikit
tu tak kesah la kan

tapi hari nih punya cerita
si ayah bila habis je waktu keje, dia blk dulu...
sbb byk nya la masalahnya
ngan wayar berselirat kat badan nya
sakit perut lagi
so dia selesaikan dulu apa2 yg patut...
sbb nak amik mukhrisz dari KAFA pukul 5:45 ptg baru habis
lagi pun dia nak mengaji lagi
so si ayah nih...lambat la sikit g amiknya
lagi pun ayahnya nak g KL lagi nak amik album wedding membernya

sampai2 je kat KAFA si mukhrisz dan MENANGIS
sbb ayah datang lambat
ayah sampai je..ada la seorang hamba ALLAh ni tengah menenang kan dia
sbb nangis tak henti2...budak2 lain semua main
dia tak nak main sekali...sbb takut ayah marah kan dia, nanti baju kotor kena marah lagi
so baik dia tak yah main...
sepanjang jalan sedih, sampai la jumpa mama kat umah...
sampai2 umah je...ayah tak ckp pun buat bahasa isyarat je...
yg tadi kat KAFA dia nangis sbb ayah lambat..
bila selidik2 balik...rupa2nya
dia dah habis KAFA pukul 5:00 petang
ayah sampai pukul 6:00 petang
mana kawan tak nangis...lama tunggu...
dah la bag berat sbb hari nih baru dapat buku...
kesian anak mama...
mesti abg ingat ayah tak sayang abg kan?
bukan ayah tak sayang, cuma ayah lambat je nak amik abg,
mama janji lepas nih, ayah tak lambat lagi...ok?





tak suka pakai baju cam nih sbb 
tak encem katanya...
:)





AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hahahah mukriz oh mukriz....nanti acik jue marah ayah sebab datang lambat ye...

Mrs.Imran said...

hahaha...pastu cik jue mesti gosippppp je kan?

LYAfrina said...

huhu... kesiannya kna tgu lama2.. dia takut kot. tu nngis

Mrs.Imran said...

entah la, tp bila ditanya katanya ayah dah tinggal kan dia...dah la hatinya cepat tersentuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )