CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, September 14, 2011

HarI Raya yg Huru HaRa....hahahhahahha

HARI RAYA 2011
berhari raya di KUALA KANGSAR
mmg tiap2 tahun di KUALA KANGSAR
di kampung saya
best tak?
selesai je rutin pagi raya, kami adek beradek n sedara mara yg lain
ramai2 g serbu rumah mak sedara 
yang rumahnya tak la jauh mana pun
jalan kaki je...
umah aku n opah aku atas bukit
n umah mak sedara kat bawah bukit
dekat je kan?



ni la on d way nak g serbu umah mak sedara yg aku panggil LONG
ni baru sikit, kat belakang ada ramai lagi...
umah dia tiap2 tahun makan laksa,
tak ada laksa, mee kari....
dan yg best ada kijang / rusa /landak rendang
bestttttttt
tp tahun nih tak ada...
makan rendang ayam je...


setibanya di rumah mak sedara
ni baru sikit
yg kat bawah tu ada lagi ramai
lepak tengok tv sambil mkn laksa


ni rumah ke 2 yg kami serbu
family aku nih mmg ramai anak dara
yg anak dara duduk belah sana
yg mak2 dara makan kat meja
tak amik gambar la pulak
kami yg mak dara nih duduk kat meja bukannya apa
ada lauk best
yg mmg kami akan ratah
GULAI KEMAHANG
org mkn ngan lemang
tp kami makan cam tuh je...

rumah mak sedara aku semua nya dekat2
so dalam 1 hari dah blh habis tawaf dah
tunggu yg jauh2 je
yang jauh2 lambat sikit ekk

tak byk gambar nak upload
ni pun curi2 masa
nanti lain kali aku upload lain pulak ekkk
versi 2 pupu anak2 ku...

:)


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang meriah raya kau kila

anie said...

xaci nie...tiap2 tahun raya umah kila...
wah...jeles aku tau....;p

Mrs.Imran said...

cik jue : mmg meriah...angpau pun kena meriah gak...

Mrs.Imran said...

anie : nak buat cam mana...redha je la...i suka i suka... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )