CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, April 3, 2013

Breakfast MEWAH hari nih...

 

ALHAMDULILLAH...
akhirnya aku berjaya membuka blog nih semula...lamanya aku cuti menulis kat blog nih...
penyakit M segala alam lebih mengatasi segala-galanya...

Tapi............................
Hari nih rajinnnnnnnnnnnnnnn...
sebab nak show kat semua...apa preparation aku semalam untuk en.husband n my son MUKHRISZ..
siapkan sebelum masuk tidur...sebab esok pepagi tak la aku kelam kabut...nak kena buat semua...
tapi kot kot mana pun aku tetap bangun pukul 5pg sebab nak siapkan benda-benda yang remeh-remeh...
apa yang aku buat????????????

 SALAD SAYUR untuk en.husband...dah 2 hari dah dok makan salad nih...makan pagi lak tuh...
pastu silap-silap makan malam pun sama jugak...
ni bukan mangkuk kecik tau...ni tahap tupperware yang besar tuh...yang boleh simpan tepung 1 - 2 kilo punya...kuat makan la en.husband nih...tu sebab besor, bini dia ni jugak yang tak berapa nak besor....huhhhhh
kuahnya....makan dengan 1000 pulau (thousand island)
ni menu no 1....

menu yang ke 2...
tak sempat nak candid...ala ala toasted pocket KFC tuh...
letak salad + bawang sikit + isi ayam + thousand island + mayonis pastu balut...

ni pulak menu yang ke 3

 cekodok pisang...ni lenyek malam tadi...sambil tengok tv lenyek la dulu...
pagi tadi...bubuh tepung n gula je...pastu goreng...
yang nih menu untuk anak teruna aku...MUKHRISZ
siap bawa bekal lagi ke sekolah...dah lama sangat tak buat cekodok pisang nih...
hari nih terajin...tuh yang buat tuh...
semua-semua nih...pukul 6pg siap...sampai berpeluh-peluh la...dah la sekarang nih panas...
pepagi lagi aku dah mandi peluh...

tapi apa2 pun...semua nih untuk anak-anak mama n untuk en.husband...
mama cuba buat yang terbaik untuk orang-orang yang mama sayang...

love u all....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

2 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

korang diet apa laki bini nie...

Mrs.Imran said...

ENTAH...aku pun tak tau...ni semua TUN punya idea...aku buat je..apa yg dia nak, itu yg aku buat...hang pun boleh nih jue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )