CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, March 21, 2012

"kakak nak mamaaaaa"

 
Hari ni nak bercerita pasal si kakak nih
 


 
tak tahu la kenapa hari ni bila pergi tadika menangis
bangun pagi memang hari2 susah...
kalau nak suruh dia bangun mandi,
buka baju siap2 n terus angkat letak kat bilik air n terus je jirus
kompom bangun...kalo tak nangis tu kira mood baik la pagi tuh,
tapi kalo menangis bila kena air...memang lama la bunyi nya
so hari nih, bila kena air berbunyi
memang sampai ke sekolah la bunyinya
 
bila semua dah selesai...dah bagi makan dah...tup tup
kat mata tuh ada belian2 mutiara bagai
nagisssssssss la pulak...
bila di tanya... "kenapa lak ni kakak. tetiba je nangis?"
kakak jawap " kakak nak mama..." (dengan nada nagis)
pulakkkk...satu kerja nak memujuk
siap pesan tuh, "mama datang la awal ambik kakak..kakak nak mamaaa" 
entah apa yang sedihnya tak tau la...
layan kan aje nak ambik awal, padahal mama ambik 4.30ptg jugak...
kakak tunggu ekkk...



sekejap je membesar, pejam celik pejam celik dah 5 tahun dah anak mama nih...






AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

7 comments:

Afida said...

anak fida pun macam tu jgk...ada masa bila bangun pagi siap2 nak g sekolah mesti dia cakap "mia nak mamaaaaa"....hadooiii tersentap jap aihh mama dia pun :)))

Mrs.Imran said...

tu la...mama sama bergenang air mata tgk anak sedih cam tu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ala kesiannya...saja nak manja dengan mama sebab dah lama kena tinggalkat kampung tue...

Mrs.Imran said...

hahahha... yo la tuh jue...kalo nangis je panggil mok tok...sakitttt hati kita nih...

aanie said...

alahai siannya...nak mama....kalo sy pun mau bergenang gak air mata...

salam kenal ye....

Mrs.Imran said...

SALAM KENAL annie...

masa kita kecik2 dulu mesti mak kita macam kita sekarang kan?..

anie said...

ala siannye...nie sebab lama dok kampung la nie...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )