CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Tuesday, April 19, 2011

ni kali ke 2 potong rambut

sepanjang 4 tahun  nih
ni la kali ke 2 si aina nih potong rambut
kali pertama masa baby dulu
siap botak lagi
dah la rambut nya sikit
tu yg tak potong2
tp kali nih potong jugak
sbb ujung rambutnya kasar
n susah nak sikat bila time nak g school

hari tuh blk kg
so tanya la kat dia
nak potong rambut tak?
dia kata nak
apa lagi, g la potong

bila sampai je kedai
tanya jugak nak  potong cam mana
"nak potong cam artis"
sudahhhh.....artis mana la pulak nih...
bila tanya nak artis yg mcm mana
tak tau pulak
cuma bg tau nak macam nih macam nih

last2 mama bg tau kat untie tuh
potong hujung je n bg sama
sblm nih rambut nya mmg tak sama langsung

 sblm potong rambut...seronok sbb nak jadi cam artis

 untie ni pun sayang nak potong rambut dia
dia pun suggest kan potong bg sama je

 ni bila rambutnya dah siap dipotong
ada cam artis tak?
ni mama candid kat SAFARI RESORT, KUALA KANGSAR
jumpa pah chik kat sana

waaaaaaaaaaaaaaa.....ala2 artis gitu...
mmg suka sgt kalo org kata dia cam artis
pening2...

masa baru sampai nak jumpa pah chik
siap tanya lagi kat pah chik
"kakak ada cam artis tak"
pah chik senyum je...

bila dah sampai kat umah mak tok
sebok jadi model
siap tayang rambut baru lagi
semua org gelak kan dia
siap puji2 lagi cam artis
tu yg dia suka sgt tuh....

semenjak 2 menjak nih....nak cantik jeeee
baju tidor pun nak cantik

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

MummyEcha said...

rambut aina nie cantik..beralun jer....tp bila jadi kasar cam tu yg x tahan..cian kat budak..sure sakit bila kita sikat..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pandai anak dara kau bergaya....nak cantik aje...

Mrs.Imran said...

mummyEcha : selalunya kalo masa sikat ila bubuh minyak dulu...tp kalo dah rasa cam kasar je, tak best la pulak...tuh yg potong sikit je...

Mrs.Imran said...

mmg pandai bergaya tp kalo dpt menangis, 1 sen pun tak guna...kompom tak cantik dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )