CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, November 15, 2010

ter'ADA' ter'HOBI' ter'BARU'

SALAM.....lama dah tak menjegah kat sini....sbnrnya aku tgh pulun hobi baru....hihihihihih....entah la,bila sekali pandang macam berkenan...so apa lagi,cuba lah...lg pun husband bagi lampu hijau....JALANNNNNNNNNNNNN....tak tau apa nak dikata.....layan je la apa yg ada ekkkk
*
*
*
*
 ini adalah cubaan pertama aku....beli je, terus aku buat benda nih....heheheheh...semangat berkobar...kira mula2 tuh...mmg terkial2 la...nasib baik jadi...last2 aku sangkut kat bag duit aku...buat tangkal la katakan...

 ada ke bintang warna ijau?????

 ini cubaan kedua...




 untuk AIRIS....anaknya AYU HAFIZ

 untuk QISTINA...anak member opis

order dari AYU untuk anak buah kesayangan nya...

 order dari CC AZULIA untuk anak2 daranya...

 ni cubaan yg byk kali dah....ni semua order dari member2 opis...

 ni order dari ibunya farisyah...JUE

ni pun order dari kakak Odah...kat opis gak...tp nih bukan untuk anak dia,tp untuk anak buahnya...sygnya kak odah kat anak buah dia...

ada byk lagi idea yg nak keluarkan nih....tgh kumpul baik punya....
bila dah ada yg baru, teman uploadkan ekkk...
daaaaaaaaaaa......

KLIK SINI....blog felt craft

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

4 comments:

f@|2ur@ said...

hi...
saja hendak share bersama kerana kita punya hobi yang sama...

rajin2 lah menjengah ke blog saya
http://mylazycrafts.blogspot.com/

Mrs.Imran said...

salam....terima kasih sbb sudi share...i'allah sy akan jengah2 di blog puan....

Cik Jue said...

wawawaa....cantik..walaupun farisyah dah rambut pendek tapi tak pe..klip tetap dapat pakai..

Mrs.Imran said...

terima kasih...tp kesian kat farisyah,baru nak mencatikkan diri ayah dia nak cantik kan dia dulu...lepas nih jgn potong rambut ngan ayah dah ekkk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )