CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Wednesday, March 6, 2013

NAK TULIS TAJUK LARI DARI STORY...BOLEH TAK?

 

ALLAH HU AKHBAR...
mengantuk tahap cipan dah nih...memang tahap takb oleh tak boleh nak buka mata dag dah nih...
ngantuknya.....tak tau nak buat apa dah nih....dah makan dah jalan...semua tak jalannnnnnnnnnnnnn
menaip pun dah salah salah dah....
tolonggggggg...dengar radio pun lagunya...membuai buai...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, March 5, 2013

MASIH SAKIT LAGI....

 
Jumpa lagi pagi nih...nak sambung cerita semalam  jap ekk..
AHAD ( 03.03.2013)
Tarikh yang cantik...mesti ramai nak buat something yang menarik tarikh nih kan...pastu tahun depan 04.04.14...pun cantik kan...kebetulan malam tadinya jam 1.32pg ada terima sms dari member ipoh, memaklumkan ada majlis pertunangan adek dia...baca je, tak amik pot ape-ape pun sebab dah mengantuk kan...esoknya pun dah pukul 8 pg baru teringat balik...so decide kami pergi majlis tu...
Pagi tuh, after subuh...aku n anak-anak bersiap-siap nak keluar...tapi pagi tuh nak pergi jumpa ngan MAMA NA ( DJ NIA KLFM ) kat WOW putrajaya...dlm pukul 9 jugak la geraknya...bangun sikit punya awal tapi gerak lambat jugak...jumpa MAMA NA @ DJ NIA bukan apa...nak tengok dia live kat SPM ( Selamat Pagi 1 Malaysia)..tu je tujuannya...heheheheh...
DJ NIA KLFM
Bila DJ NIA @ MAMA NA dah selesaikan job dia...baru kami g jalan-jalan kat WOW tuh...tapi tak lama pun...sebab dalam pukul 11 pagi tuh DJ NIA dah nak masuk booth KLFM pulak...kitaorang lepak kejap je..selesai kat WOW, kami 1 family gerak ke KL...nak mencari barang-barang penting di sana...ALHAMDULILLAH...tuhan permudahkan pencarian kami...panas memang panas..sepanjang hari minum je...ke toiletnya sekali je...memang panas...selesai semua kerja baru kami pergi majlis pertunangan adek sahabat kami...pergi la kan...dah alang-alang kat kl..singgah la kejap..majlis pun kat TAMAN MELATI je pun...bertunang pada tarikh yang agak keramat 03.03.13...pastu kawin 04.04.14...cantik cantik cantik...
 
03.03.13....04.04.14
sama cantik sama padan...tahniah ye DEQYA
 
Bila dah selesainya semua...memang dah tak kemana dah...memang balik je ke rumah terus...letihnya...semalam punya letih pun tak abis lagi...kaki belah kiri aku nih start sakit dah...anak2 jangan cerita la...yang si abang dah layu, yang si kakak dah mengamuk...macam-macam cerita dah...sebab terlalu letih...2 hari berturut-turut berjalan kan...puas hati...bukan selalu dpt macam nih...sampai pun dah pukul 7mlm...mkn malam kita orang, hanya makan burger homemade je...dah letih nak masak bagai...pastu semua pakat tido awal...sebab esok dah kena keje n sekolah...warghhhhhh...letihnya sampai ke isnin...amek kaw...
 
selesai sudah cerita 2 hari yang lepassssss...rasa macam nak pergi urut 1 badan je nih...sakit bebadan...huhuhuhu...
 
# nak cari tukang urut...nak cari tukang urut...
 
sekian dulu cerita kita hari nih ye...nanti-nanti sambung lagi...
 
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....PUBLISHHHHHHHHH..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, March 4, 2013

SAKIT BEBADAN TAU...

 

2 HARI CUTI
sangat memenatkan...rasa macam nak cuti lagi nih
anak-anak nak pergi sekolah pun malas...
mana taknya...

SABTU (02.03.2013)
bangun pagi after solat subuh...kejut anak-anak n join mama n ayah pergi jogging..tapi ayah je yang g jogging...mama g aerobik...habis semua kerja...pukul 9 semua g breakfirst kat KEDAI MAMAK..
yo yo ooo je...lepas bakar lemak bagai...g tambah balik 3 kali ganda...entah apa-apa entah
baik tak yah bersenam kan????

selesai semua...tengah hari g mkn kenduri kawin
dalam masa 1 hari ada 2 rumah...
so kami bantai 2 2 rumah sekali...mula-mula pergi kat bangi dulu
pastu terus pergi kat kajang...
2 2 kenduri lauknya sedap-sedap belaka...
kenyang sungguh...
 
balik dari kenduri terus g WOW PUTRAJAYA kat presint 2 tu...
dalam pukul 3 ptg jugak la...panasnya YA ALLAH, tuhan je yang tahu..
masa tuh orang pun tak ramai, almaklum la, panaskan....sape yang nak pergi...kami je yang buat keje gila..dah la pakai baju kurung...memang basah la baju...lepak kat WOW lebih kurang sampai ASAR...pastu g solat kat MASJID BESI...aku n anak dara sorang tuh...pergi pesta buku pulak...kat perbadanan tuh..kat situ ada air-corn...sedapnyaaaa badan...senyum je si aina sebab sejuk...kat situ rembat jugak la buku untuk bebudak 2 orang tuh...si abang BUKU UPIN IPIN...itu pun edisi dah lepas-lepas...5 buku RM10....rembat... si aina @ kakak beli novel comel. from AIN MAISARAH (BERITA HARIAN) 2 buku jugak ...RM6..siap dapat tandatangan n bergambar lagi (tp tak amik pun guna camera sendiri..sbb tak bawa pun..) ...pastu aku ada terjumpa tulisan khat...cantik gak..boleh buat nama ...so tempah la 2 nama untuk si aina @ kakak dan mukhrisz @ abang...RM5 setiap 1 nama bersaiz A5...menarikkan...
 
tok tek tok tek pukul 7 jugak la kami balik umah...fuuhhhhh penat...
sampai je kat umah...si abang lapar balik...pulakkkk...macam mana nih???
last-last ayah kata lepas maghrib kita g makan...haaaaa...keluar lagi...
keluar g makan lak...tak la jauh pun, kat GATE 1 tu je...tapi pusingnya 1 putrajaya...sebab apa? sebab nak pusing la....sebelum tuh singgah dulu kat MASJID PUTRA...solat isyak dulu...baru g makan...
tok tek tok tek ngan makan...pukul 10 dah...balik je umah tidooooooooooooo....anak2 yang tido...mama nih dok mengemas umah pulak...sebab umah tak kemas habis lagi...pukul 1 jugak la tidonya....dah la esok nak bangun awal....jalan lagi...haaaaaaaa....tapi nanti la cerita untuk ahad pulak...letih menaip...asyik salah je...
k???? nanti aku sambung lagi cerita untuk edisi ahad pulak ekkk...

SAMPAI DI SINI SAJA...
DAAAAAAAAAAAAA....PUBLISHHHHHH




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )