CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, December 17, 2012

stok VCO CATALYST

 

ALHAMDULILLAH...hari nih semuanya dipermudahkan oleh TUHAN
stok VCO CATALYST pun sah sampai...lama nunggunya...

kepada yang ingin mencuba @ memang dah cuba dah produk nih n tahu akan keberkesanan nya boleh 
email : akila_0130@yahoo.com.my
untuk sebarang pertanyaan ekkk

harga sebotol RM39.90 ( 60 biji )
stok memang ngam-ngam untuk sebulan sebab sehari kena telan 2 biji...pagi sebiji malam sebiji...
elok untuk : 

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
•Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
•Membantu mengurangkan berat badan denganmeningkatkan angka metabolik.
•Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
•Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
•Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
•Melindungi tubuh daripada kanser.
•Jerawat cepat susut
•Regular semula PMS anda
•Sistem penghadaman lebih baik
•Kesuburan
•Kurangkan rasa senggugut
•Batuk dan Selsema cepat hilang
•Mengurangkan tidur berdengkur

untuk lebih INFO klik sini 
 saya sendiri pun mengakui keberkesanan VCO ni...alhamdulillah, tidak mengecewakan..cuba la...

# sangat sesuai untuk wanita hamil

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, December 11, 2012

Parkir bertingkat atasi kesesakan di hospital kerajaan

 

KUALA LUMPUR: Beberapa langkah sudah diambil bagi mengatasi masalah kesesakan tempat letak kereta di hospital kerajaan termasuk pembinaan tempat letak kereta tambahan dan bertingkat.
Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata, tempat letak kereta tambahan itu dibina dalam kawasan hospital dan kawasan berhampiran di luar jika ada.

“Beberapa hospital sudah memulakan perkhidmatan shuttle bagi mengangkut pesakit pergi-balik dari stesen bas berhampiran ke hospital,” katanya pada Sidang Dewan Negara, semalam.
Beliau menjawab soalan Toh Puan Zaiton Mat Amin yang mahu tahu langkah kerajaan mengatasi masalah kesesakan tempat letak kereta di hospital kerajaan khususnya Hospital Kuala Lumpur, Hospital Selayang, Hospital Serdang, Hospital Sungai Buluh dan Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu.

Menurutnya, sebagai langkah tambahan, kerajaan sedang mengkaji kaedah pengurusan tempat letak kereta oleh pihak swasta membabitkan kementerian membiayai pembinaan tempat letak kereta dan pihak swasta bertanggungjawab menyelaras pengurusan dan penyelenggaraannya.

Selain menampung sendiri perbelanjaan membina, katanya, kementerian juga sedang mengkaji pembinaan tempat letak kereta bertingkat menggunakan kaedah pembiayaan swasta (PFI).
Melalui kaedah itu, beliau berkata, semua urusan pembiayaan, pembinaan, pengurusan dan penyelenggaraan akan dilakukan pihak swasta dan mereka akan dibenar mengutip bayaran secara konsesi hingga memperoleh semula pelaburan dibuat. - Bernama

**** Memang ini yang sepatutnya dilakukan dari dulu lagi...bukan sahaja di HOSPITAL KERAJAAN, malah di JABATAN KERAJAAN pun sama...sebab sekarang nih, bukan nya pekerja @ kakitangan nak naik bas, mereka lebih selesa naik kenderaan sendiri...sbb apa? sebab senang nak berurusan diluar, contohnya nak ambil anak balik sekolah, nak hantar anak kelas tambahan, nak balik kerja lewat pun senang...tanpa nak tunggu bas berjam-jam, yang kadang-kadang mengundang malapetaka yang tak diigini berlaku...nauzubillah...memang kos nak buat parking bertingkat tinggi, tapi kalau dikira semula banyak faedah dan keuntungannya...lagi pun tak ada la orang nak komplen parking susah la...elok boleh sampai awal, dah lambat jadinya sebab cari parking..dan lagi satu, harga parking...kalau untuk staff seelok-eloknya beri la pas bulanan yang berbaloi..tak la membebankan staff, tambahan sekarang semua nya naik melambung, dari makanan sampai la perkhidmatan...semua naik mendadak...tak kesah la orang kata duduk pekan besar nih belanjanya pun besar...jadi pandai-pandai la kita nak berbelanja...******

# pikir-pikirkan bersama untuk keuntungan bersama

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

HILANG LAGI?????!!!!!!!!!

 

ADUHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hilang lagi talian hayat nih....
siapa la punya kerja yang tak tau nak tinggal NOTA ni
harit uh dah sekali....1 minggu talian hayat hilang entah kemana...
hari nih jadi lagi....
siapa la hamba ALLAH ni...misteri betul...
pandai pulak dia...time aku balik keje baru nak amik
pastu pulang pun time aku tak ada...
lepas nih aku nak letak NOTA BESAR-BESAR
boleh pinjam tapi bagi tau ekkk...tak ada la tuannya pening mencari bila nak guna...

Benda nih la yang hilang nya............

# PULANGKAN...TALIAN HAYAT SAYA...PLEASEEEEEEEEEEEE

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )