CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Monday, November 26, 2012

2 HARI MANA CUKUP???!!!!!

 

2 HARI CUTI??????????????
tak cukuppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
nak lagi cuti!!!!!!!!!!!!!
nak qador tidoooooooooo!!!!!!!
 
 
Kalau CUTI ni banyak lagi....memang semestinya aku CUTIIIIII hari nih...
 
# mood malas-malas hari nih..
 
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 22, 2012

CINTAN CINTUN with MR. T

 

Woooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memang BEST cerita nih...comeiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(bagi aku la...tp kalo orang lain aku tak tau la)
dan yang penting AKU n DIA je yang pergi..
anak TINGGAL kat rumah...hahahahahahah
cintan cintun sekali sekala apa salahnya kan?

 SINOPSIS "INSTABUL AKU DATANG"

Dian adalah seorang gadis yang periang dan manja. Keinginannya cuma satu – untuk berkahwin dengan teman lelakinya, Azad. Masalahnya, Azad kini sedang mengikuti kursus perubatan di Istanbul, dan kursus ini tempohnya enam tahun! Tempoh itu nyata terlalu lama, lalu Dian berazam untuk ke Istanbul dan mendapat lamaran perkahwinan dari Azad, supaya mereka boleh segera berkahwin dan dia boleh tinggal di Istanbul bersama Azad sementara Azad meneruskan pengajiannya.

 Malang sekali, bila tiba di Istanbul Dian disambut tawar oleh Azad. Azad risau yang kehadiran Dian akan mengganggu konsentrasinya. Dia juga tidak senang yang Dian menumpang di flatnya, yang dikongsi dengan dua orang kawan-kawannya yang lain. Mahu tidak mahu, terpaksalah Dian mencari rumah baru. Namun, ia tidaklah semudah yang disangka. Setelah membayar sewa tiga bulan untuk pangsapuri pilihannya, dia mendapati yang dia telah ditipu – rumah itu sudah pun diduduki, oleh seorang lelaki Melayu bernama Harris! 

Oleh kerana tuan rumah yang sebenar telah pergi bercuti, terpaksalah mereka tinggal sebumbung buat sementara waktu kerana kedua-duanya berkeras bahawa mereka masing-masing berhak tinggal di situ. Perang dingin pun bermula antara mereka, kerana masing-masing merasakan yang teman serumahnya begitu menjengkelkan! Pada masa yang sama, Dian terpaksa merahsiakan situasinya dari Azad, yang pastinya akan mengamuk jika dia mendapat tahu yang Dian tinggal serumah dengan seorang lelaki! Bagaimanakah kesudahan perang antara dua teman serumah ini? Dan berjayakah Dian kembali ke Kuala Lumpur dengan cincin pertunangan dari Azad? Saksikan babak² komedi romantik lakonan hebat LISA SURIHANI , BETO & TOMOK...

TRAILER "INSTABUL AKU DATANG"



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, November 20, 2012

HOLIDAY TRIP

 
Setelah seminggu bercuti, hari nih hari ke-2 bekerja semula
malasnya masih berbaki lagi dari semalam..
kiranya hari nih ok la sikit...
cuti seminggu pun sebab cuti umumnya berselang seli..ambil 3 hari lagi jadi la 9 hari termasuk sabtu dan ahad...banyakkan cutinya? tu yang malas nak kerja semula tu...
tambahan pulak cuti sekolah kan? so ni la peluang yang ada nak bawa anak² berjalan...
kami ke.................
 
 KELANTAN

 
TERENGGANU
Di KELANTAN 2 malam...di TERENGGANU semalam..
yang selebihnya duduk lepak di kampung KUALA KANGSAR...
Ni memang betul² berjalan je...tak ber"shopping" bagai...
terlanjur nak mengambil barang adek ipar, terus la berjalan² ke tempat orang..
jauhnya la haiiiii...sakit pinggang²...
itu pun aku nih penumpang je...kalo aku yang bawak.. tak tau la...
tapi apa² pun..best!!!!!!!!!!!! sebab ni la pertama kali aku jejak kali kat TERENGGANU...
kalo KELANTAN tu dah pernah sampai...
INSYAALLAH....kalau ada rezeki lebih lagi...aku akan sampai ke sana lagi...tapi kali nih nak borong BATIK pulak...TUNGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, November 9, 2012

MODEL EKSLUSIF FERARI

 


PROMOSI DARI SHELL DATANG LAGI.......
 Kali ni, SHELL keluarkan MODEL-MODEL EKSLUSIF FERARI dari LEGO
Ada 6 MODEL kesemuanya...
PROMOSI bermula 8 NOV 2012 
Kita perlu mengisi minyak SHELL sebanyak RM 40 serta mempunyai bonus link layak untuk membeli model LEGO dengan harga RM12.90 sebiji kereta


CANTIK kan????

Aku n Husband dah rembat dah semalam 3 biji koleksi LEGO nih...
memang comei la...nak kumpul kan semua n boleh hadiahkan kat MUKHRISZ
dia memang peminat LEGO dah sekarang...mesti dia suka..
tapi korang jangan salah faham pulak...benda nih belum pasang tau...so korang kena la bina sendiri ekk...
baru la mencabar minda...tapi jangan risau, SHELL dah siapkan tutorial nya..senang je..

So pada siapa-siapa yang nak bagi kat anak-anak boleh la ke SHELL...sementara stok masih ada...tak rugi pun benda nih...

nanti nak kumpul lagi 3 koleksi LEGO...bagi cukup 6 semuanya...

UNTUK MAKLUMAT LANJUT...BOLEH LAYARI WEB RASMI  


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Graduation Day Nasyrah SPA 2012 - TAHUN 5 VISION & 5 VENTURE

03.11.2012, Graduation Day Nasyrah SPA 2012... pukul 7.30 dah gerak dari rumah...semangat menari dah datang...kita layan budak 5 tahun nih menari ala² 60-an....Semua pakai cermin mata hitam...AINA yang mana ekkk? haaaaaaaa....yang pakai baju bunga² warna pink tu..sebelah budak baju merah hitam....depan pulak tuh.. layannnnnnnnnnnnnnnnnnn ...nanti kita cerita yang lain² ekkk SAKSIKAN PERSEMPAHAN DARI 5 VISION DAN 5 VENTURE...DIPERSILAKANNNNN....
AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 8, 2012

Berdua lebih BAIK....



On d way nak ke NASYRAH CHILD CENTRE
siap bawa bekal ( beli je ) ke tadika
nak makan sama-sama...


bersabahat baik....ARIANA N BALQISZ
1 kelas...suka sangat ketawa...
tak tau apa yang dikatakan...ketawa je kerja diaorang nih...
tak tau cerita apa yang kelakarnya...
INSYAALLAH...BERSAHABAT BAIK SAMPAI BILA-BILA

semoga anak mama nih jaga persahabatan sekarang nih sampai bila-bila..

ARIANA -  tersangat la manja bila bersama dengan BALQISZ
BALQISZ - agak tegas, dan bersifat take care ngan BFF



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, November 7, 2012

SERABAI gila hari nih!!!!!!!!!!!!!

 

Memang aku rasa serabai gila hari nih....
kunci jam dah awal dah...sebab nak masak..
tup tup sedarnya pukul 5.30 pagi...ALLAH..dah lambat dah
takut tak sempat nak masak...bahan-bahan semua dah siap dah malam tadi...
tapi gagah jugak nak buat...

Sekali bangun mengejut...kepala aku boleh ting tong pepagi nih

  dah la ting tong...tetiba nak muntah la pulak

huduh nya muka aku kalo cam gini gayanya....

Aku buat jugak CUCUR BAWANG ...tapi sekali masak kiri kanan dapur aku guna...
cepat la siapnya...tak buang masa...dlm masa 40minit lebih kurang bendanya dah siap..


ok la semua benda dah siap...
tapi tak tau la apa la serabut sangat hari nih...
masa on d way nak ke kereta...entah macam mana jalan entah...
aku boleh terduduk kat tengah-tengah padang tuh...


masa tuh yang ada anak dara aku je...terkejut dia tengok mama dia tiba-tiba duduk kat situ...
kebetulan ada 2 orang kat situ...dia pun terkejut tengok aku...agaknya dia ada dengar bunyi macam nangka luruh kot...tu yang dia paling tengok tuh...apa-apapun, TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK sbb sudi tolong saya...dalam tak sedar tuh, aku boleh nangis pulak...
huhuhuhu...memang tak bangun la masa tuh...sebab licin...kena ada orang tarik pulak...malunya hai...TUHAN je yaang tahu...tapi nak buat macam mana? dah nak jatuh kan?...
ni bila dah ke tengah hari nih , dah rasa dah lenguh bebadan...
sabar je la untuk hari nih...memang aku rasa serabai je...nak pakai tudung elok² pun malas...biar la...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, November 5, 2012

HILANG??????????!!!!!!!!!!!!!!

 


Seminggu aku mencari kau....lama tuh...sampai tak bernyawa dah badan aku...
tak tau la siapa yang pinjam tapi tak tau pulak nak memulangkan...
tup tup pepagi nih..ada kat atas meja
ALHAMDULILLAH...

tak salah kalau nak pinjam...pinjam je..
tapi pulangkan la kat tuan nya...tuan pun nak pakai jugakkkk
huhuhuhuhuhu...tapi tak ape la...
saya tak marah pun :) 

TERIMA KASIH YE SEBAB DAH PULANGKAN...
JASA MU KU KENANG..
( hakikatnya tak tau pun sapa yang pinjam)


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, November 1, 2012

Nie la BLOG saya...

 


Hampir seminggu aku tak update kau kan????
ermmmm...nanti la minggu depan aku update ekkk...
ni la blog CRAFT saya....hehehehe

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )