CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Tuesday, December 27, 2011

100% PURE ENGLISH COTTON


Sempena YES 2011 ni
Sakila Craft ADA buat..

JUALAN HUJUNG TAHUN 2011 (YES)
100% PURE ENGLISH COTTON

SEMUA NYA DESIGN TERKINI DAN BARU (BUKAN STOK CLEARANCE)

HARGA SALES (TERMASUK POSTAGE)
1 HELAI : RM 80 SAHAJA
2 HELAI : RM 150 SAHAJA
3 HELAI : RM 210 SAHAJA

CIRI2
a) KAIN NIE TAK MENGECUT SELEPAS DIBASUH
b) DIJAMIN WARNA TAK LUNTUR DAN TURUN WARNA
c) TIDAK PANAS
d) MENYERAP PELUH
e) TAHAN LASAK
f) TIDAK AKAN TIMBUL MASALAH TETAS / BERBULU / BENANG TERIK
g) n YG PALING BEST IANYA TREND TERKINI.. :)

-----------------------------------------
how to order ?

1) PM me ; or
2) SMS to 017-3090811 ; or
 3) emailkan ke craftsakila82s@yahoo.com
-------------------------------------------
pengeposan :
akan poskan 2-3 hari selepas receive payment. 

untuk pilihan kain2 yg menarik 
JOM KLIK
 

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, December 21, 2011

Hasil CRAFT untuk PELAMIN

 
 
Nak minta jasa baik semua
untuk like page nih
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=290403427662154&set=a.261068383928992.55078.253741994661631&type=1&theater
 
 Ni la picture untuk contest tu...
like tau..

setelah sekian lama tak join contest
so hari nih baru nak join balik
minta tolong ye para sahabat sekalian
untuk like page tu...kat FB tau...
TQ semua....jasa semua sgt2 dihargai...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, December 20, 2011

Masuk Kerja dah hari nih...

 
 
Hari nih dah mula masuk kerja balik
setelah hampir setengah bulan bercuti
sebab SAKIT MATA yang melampau
so hari nih mula berkerja dengan mata yang rabun
masih blur blur lagi mata
nak pandang org pun beriya n kena berkedut2 dahinya
mata lak kena guna air mata tiruan untuk hilangkan blur2 tuh
so kena la bawa merata2 air mata tipu nih
nanti 11 Januari 2012 dok g jumpa Pakar Mata kat Hosp. Putrajaya
nak tengok mata nih macam mana
harap2 tak ada apa2...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, December 14, 2011

Buat sendiri je sekarang...


Dah boleh print gambar sendiri...
tak yah nak cuci kat kedai dah
padahal harganya sama je...
cuma yg nih blh bila2 masa je nak cucinya
nak tengok hasilnya...

ni dia
hasil dari print gambar sendiri...



  ni gambar en Husband masa kecik




ni gambar si MUKHRISZ n AINA
tangkap guna hp je

sebenarnya guna printer yg mmg dah lama dah belinya
version lama gak la
tapi kasi upgrade kat kedai
nasib baik boleh



siap gam2 lagi
sebab tak nak dia gerak2




ni la printernya
beli tahun 2009...
lama kan?

yang pastinya lepas nih dah boleh cuci sendiri
tak la simpan bertahun2 gambar yang dok tangkap je
dah berlapok kat dlm hp n laptop nih
 
dan hasil yang paling best...




tak gantung lagi...sandar2 je dulu
heheheheh

hureyyyyyyyyyyyyyyy...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Saturday, December 10, 2011

Makan pagi + tengah hari


Makan pagi + makan tengah hari
sekali kan je
ni cerita ari rabu hari tuh
baru nak pos kat blog nih


ni la makanan pagi + makan tengah hari
APAM TERBALIK + TEH O AIS
makan kena pantang
sbb sakit mata nih tak hilang lagi
dah seminggu lebih dah MC nya
sambil tunggu EN.HUSBAND amik
g la makan dulu
lama betul nak jumpa doktor
dari kol 8 pg..dah kol 10.30 pagi baru jumpa
almaklum la, klinik kerajaan...ramai orang kan...
ni pun isnin nanti nak g klinik balik, sbb mata tetap tak baik lagi...
ok la...lain kali kita cerita lagi ye....daaaaa



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, December 8, 2011

OMBAK RINDU

walaupun tengah sakit mata
aku gagah kan jugak 
MIDNIGHT ngan EN. HUSBAND
layan OMBAK RINDU



memang banyak main dengan perasaan
hero pun titiskan air mata
kepada siapa2 yg touching lebih, baik bawa tisu siap2
ada jugak selit kelakar2nya
nak cerita tak best sangat, baik g layan kat panggung
walaupun aku layan dah tgh malam, hari kerja lak tuh
panggung tetap penuh...
jalan cerita makan masa 2 jam lebih...
berbaloi2 la...best
boleh baca serba sedikit kat 





AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

1 MINGGU MC


sudah 1 minggu MC?
sbb sakit mata....
sebelah kanan je yg ok, yang sebelah kiri tak ok langsung
BENGKAK.....huhuhuhu....


ni kalo minggu depan tak ok lagi
mmg kena g jumapa PAKAR MATA
kat HOSPITAL PUTRAJAYA pulak...

ni nak keluar umah mmg kena pakai 
CERMIN MATA HITAM
bayangkan malam2 pun pakai cermin mata hitam
kompom org kata aku tak sihat, malam2 pun nak pakai cermin mata...
hahahhaaha...
lantak hang la...kang aku tak pakai kang, korang terkejut lak...

Masalah-masalah Mata

Kita kenali berbagai masalah mata agar kamu tahu apa yang harus kamu lakukan. Masalah-masalah mata yang sering terjadi adalah:

a)Konjungtivitis (sakit mata)
b)Bintilan/timbilan
c)Kemasukan benda asing
d)Kemasukan bahan kimia
e)Mata kering
f)Mata lebam
g)Gangguan penglihatan

Nah, tapi kali ini kita cerita tentang Konjungtivitis ye sbb me dlm kategori ni..

Pernah dengar istilah konjungtivitis?

Konjungtivitis sering kita kenal dengan sebutan sakit mata atau mata merah. Konjungtivitis terjadi karena selaput jernih matamu (yang menutupi bagian putih mata) mengalami peradangan.Tanda-tandanya, mata akan memerah, berair, nyeri, gatal, penglihatan terganggu dan silau jika melihat cahaya.Saat bangun tidur, bulu mata juga akan menempel atau melekat kerana matamu menghasilkan cairan kental bening hingga berwarna kuning kehijauan di malam harinya.

Apa penyebabnya?

Konjungtivitis dapat disebabkan oleh virus, bakteri, alergi, tungau, bulu binatang dan juga bahan-bahan kimia. Tetapi penyebab terbanyak disebabkan oleh virus dan bakteri.
Konjungtivitis bersifat mudah merebak, dimulai dari satu mata lalu menyebar ke mata lainnya.

Bagaimana penyebarannya?

Kerana bersifat merebak, maka setiap orang akan terkena konjungtivitis. Virus atau bakteri penyebab konjungtivitis akan menyebar dengan mudah di rumah atau di kelas selama beberapa hari. Virus atau bakteri dapat menyebar melalui  baju, sarung bantal dan benda-benda lain yang dipakai penderita. Ketika menyentuh wajah atau mata sahabat yang sakit, kamu juga akan terkena.

Apa boleh dilakukan saat terkena konjungtivitis:

1)Gunakan  kacamata
2)Hindari menyentuh mata
3)Mencuci tangan sesering mungkin dengan air dan sabun
4)Untuk membersihkan kotoran mata, lebih baik gunakan tisu daripada saputangan .
5)Ganti sarung bantal setiap malam
6)Cuci semua sarung bantal yang telah digunakan di dalam air panas
7)Untuk menghindari sakit dan silau ketika melihat cahaya terang, gunakan cermin mata.
8)Gunakan antibiotik, salep atau ubat dari doktor
9)Bersihkan kotoran mata dan kerak yang terbentuk dua kali sehari



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, December 6, 2011

Hadiah dari Airis Wall Deco


ni la hadiah yg ditunggu-tunggu
dah sampai...
sebenarnya dah lama dah sampai nya
tp baru hari nih berkesempatan nak upload
sangat teruja


siap balut cantik2 lagi


model tak berbayar
paling seronok si abg ni la...


cantik tak?
ni gambar masa kami pergi Genting
alhamdulillah...
sangat cantik....

TQ AIRIS WALL DECO


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )