CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Sunday, August 7, 2011

Kuasa membeli - SUAMI / ISTERI

Kuasa membeli?
siapa lebih tinggi kuasa membelinya?
siapa lagi kuat shopping?
pantang nampak barang semua nak amik...
siapa?
adakah lelaki @ suami @ perempuan @ isteri?

Ni la yg buat aku pening kalo kuasa membeli diturunkan kepada si suami
apa yg dia nampak semua nak
itu nasib baik duit dlm poket tuh ada RM50 je
kalo tak 1 GIANT @ seangkatan dengannya dibelinya
kalo dia rasa murah sikit je dia amik
masuk bakul...
yang kita pesan memang dia beli, tak ada 1 pun yg tinggal
tp ada sampingan pulak
pening...pening...

my husband mmg tak blh biar g shopping sorang2
tak kesah la beli apa pun
barang dapur ke
bukan barang dapur ke
sama je....
dia rambang mata
kalo g ngan wife semua kena potong
kalo g sendiri tak yah nak potong2, tambah lagi ada la...
ni masalah yg mmg dari dulu lagi sampai la sekarang
suami.....suami....
but i stay LOVE U

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Saturday, August 6, 2011

KEBAKARAN di P15, PUTRAJAYA


BERITA TERKINI - 6 Ogos 2011 : Satu kejadian kereta terbakar (berasap) telah berlaku di bulatan telur 
Presint 15, kira-kira 30 minit yang lalu. Dalam  kejadian tersebut, (kereta tersebut tak tau jenis kereta apa sebab nampak bontot kereta je) yang berwarna kelabu, berada di persimpangan lampu isyarat bulatan tersebut yang menghala ke GATE 1 @ PRESINT 14. Dalam pemerhatian saya, pemandu tersebut telah selamat di bawa ke hospital Putrajaya, buat masa sekarang nih tinggal bomba n jpa untuk menyelesaikan masalah kereta tersebut, iaitu menyejuk kan kereta yg berasap.

Kalau diikutkan, kereta tersebut tidak ada berlanggar dengan apa-apa objek, hanya kereta tersebut sahaja yang ada di tempat kejadian.

Sekian, berita terkini dari OHANA-FAMILYSHOT


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

argggghhhhh....macam mana boleh jadi cam nih!!!!!!

Datang kerja hari hari nih ( 26hb julai 2011 )
agak awal la 7:10 pg dah sampai opis
so aku parking lakat tmpt yg senang keluar n tak di halang2 oleh siapa2
macam biasa g kerja
tp pagi nih mmg macam tak sedap hati
masa nak parking kereta pun
nak tak nak nak tak nak 50-50 gak la

last2.....
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kenapa jadi macam nih
mmg nak nangis
bukan salah kita pun, rasanya dah parking elok2 dah
tak halang siapa2 pun
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tengok la apa dah jadi....



tengok nih mmg dah tak kata apa2 dah
tangan dah mengeletar
kebetulan pulak masa nih baru pukul 4 petang
husband datang nak letak barang kat kereta
alih2 bila ku tiba kat kereta
terkedu...terkesima....terkejut....semuanya ada lah TER nya
jantung dah memang berdengup kencang dah
nangis jgn dok kata la
kompom
rasanya aku dah parking baik2 dah
kalo nak ikutkan kena langgar dlm waktu pagi kot
sbb masa aku turun tuh dah petang
bamper nya kompom kemek habis
tp bila petang bumper dah timbul blk

YA ALLAH siapa la manusia yg tak bertanggungjawap nih
tak tau nak bawa kereta ke?
tak tau nak parking ke?
kalo tak tau nak parking tmpt yg sempit kenapa nak parking gak kat situ
tak rasa sebersalah ke manusia ni?
dah langgar kereta org tinggal cam tuh je
sakitnya hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

 ni pandangan dari atas bukit
ok tak parking?

dah habis tepi dah aku parking
tp ada gak nak hentam
kita nih beriya la hati2
tp ada gak manusia yg tak tau nak sayang harta n nyawa org lain
marah nih marah nih.....

husband ada la tenangkan hati nih
"tak pe la, sekarang nih dia tak minta maaf ngan kita
tp nanti kat SANA biar dia jawap"
ayat nih buat aku lagi sedih
semua salah aku
kesian  kat husband kena kuar duit nak repair
semua salah aku....

panjang la pulak cerita nih....
tak pe la...
nanti kita sambung part 2 lak...
apa akan jadi bila kita report kat J**
ok, nanti kita sambung balik....
assalammualaikum....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Menu berbuka puasa yg simple

baru je puasa ke 5
tp tak tau nak masak apa
last2 nih je yg blh buat
lagipun berbuka berdua je
ngan MUKHRISZ
si ayah buka puasa kat surau
so nih je yg mampu mama buat untuk MUKHRISZ n MAMA berbuka
tp mmg sgt kenyang
kalo masak bebanyak kang, siapa yg nak abis kan
baik buat cam nih je
jimat sesangat........

 roti yg disalut ngan tepung untuk digoreng
makan masa panas2
goreng nih pun dah pukul 7 sbb nak mkn panas2

 inti dalamnya bukan ada apa sgt
letak sardin n sosej
nak letak sayur nanti anak2 tak nak mkn lak
kalo mkn pun kita yg susah
sebab kena pilih sayur2
baik tak payah letak
terus ngap je


hasilnya....
tak lka sebest mana pun
tp lepas la untuk berbuka n kenyangkan perut
bersama kurma 
sosej roll pun ada jugak 
itu request dari MUKHRIZS...

ALHAMDULILLAH rezeki kita untuk semalam...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )