CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, April 29, 2011

Go pasar malam together2


comel tak?
gaya seorang kakak menjaga adiknya...
yg si kecik tuh bukannya dia jalan
tp dia belari sbb si kakak dok tarik dia
ni masa g pasar mlm kat KJ
jauhnya g pasar mlm
bukan apa, kebetulan g KJ, kena lak hari sabtu tu ada pasar mlm
singgah la, takkan nak lepas kan peluang lak

cerita si kecik :

bila org org dtg umah tak nak dekat
bila tahu org nak jln
dia dulu tunggu kat luar
cehhhhhhhhhhhh
bila kat pasar mlm nih mmg rapat, suka
tp bila blk umah
pandang pun tak....
si kecik nih kalo si kakak dtg umah dia
mmg senyum sampai ke telinga
seronok sgt...
pastu kalo kwn ngan si abg
dia suka mengusik, tak padan ngan kecik...
pandai main...tp baru2 nih 
si kecik nih masuk wad sbb demam panas
tp mama ila tak sempat nak tgk
sbb si kakak pun demam jugak

cerita si kakak :

kakak mmg ada tokoh seorg kakak
tp nanti la ekkk
adek kakak lambat lagi
biar kakak betul2 kuat....
bersemangat kakak bawa budak kecik  nih jalan
kena lak kasut budak kecik nih berbunyi

note : tak tau nak cerita apa...ni pun blh la buat cerita
korang layan2 je la....
ASSALAMMUALAIKUM (versi nabil raja lawak)

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Saturday, April 23, 2011

JOM REBUT RM135k

waaaaaaaaaaaaaa....
1 jumlah yg besar
untuk apa?


Wang tunai dan hadiah berjumlah
RM 135,000.00
untuk dimenangi

acara apa?
RENTAP FULSAL PUTRAJAYA

sumber : kosmo online

amacam? best kan?
apa lagi jom ramai2 kita memeriahkan
RENTAP FULSAL PUTRAJAYA

segala maklumat ada tertera pada iklan di atas
mcm2 acara ada lagi disediakan pada tarikh tersebut
jgn lupa...kita ramai2 pergi ekkk...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, April 20, 2011

waaaaaaaa....jatuh dlm toilet la pulakkkk

Baca tajuk pun semua org dah tau
kannnnn?
sabor je la
cam mana la pulak blh jatuh dlm toilet nih
dulu ada talinya
sekarang dah tak ada sbb putus
nak ganti tak ganti2
nak buat tak sempat lagi

haaaa....hari nih, buat pertama kalinya
selama 8 thn keje
ni la kali pertama
waaaaaaaa...pas keje jatuh dlm toilettttttt

camana nih????
nak tak nak amik juga la......
nasib baik harta karun tak ada
hahahahahahahah
eeeeeeeeeeeeeeeee..

notis untuk diri sendiri :

lepas nih pakai rantai
kat pas keje ekkkk
kalo tak kompom ada harapan
nak jatuh lagi...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, April 19, 2011

ni kali ke 2 potong rambut

sepanjang 4 tahun  nih
ni la kali ke 2 si aina nih potong rambut
kali pertama masa baby dulu
siap botak lagi
dah la rambut nya sikit
tu yg tak potong2
tp kali nih potong jugak
sbb ujung rambutnya kasar
n susah nak sikat bila time nak g school

hari tuh blk kg
so tanya la kat dia
nak potong rambut tak?
dia kata nak
apa lagi, g la potong

bila sampai je kedai
tanya jugak nak  potong cam mana
"nak potong cam artis"
sudahhhh.....artis mana la pulak nih...
bila tanya nak artis yg mcm mana
tak tau pulak
cuma bg tau nak macam nih macam nih

last2 mama bg tau kat untie tuh
potong hujung je n bg sama
sblm nih rambut nya mmg tak sama langsung

 sblm potong rambut...seronok sbb nak jadi cam artis

 untie ni pun sayang nak potong rambut dia
dia pun suggest kan potong bg sama je

 ni bila rambutnya dah siap dipotong
ada cam artis tak?
ni mama candid kat SAFARI RESORT, KUALA KANGSAR
jumpa pah chik kat sana

waaaaaaaaaaaaaaa.....ala2 artis gitu...
mmg suka sgt kalo org kata dia cam artis
pening2...

masa baru sampai nak jumpa pah chik
siap tanya lagi kat pah chik
"kakak ada cam artis tak"
pah chik senyum je...

bila dah sampai kat umah mak tok
sebok jadi model
siap tayang rambut baru lagi
semua org gelak kan dia
siap puji2 lagi cam artis
tu yg dia suka sgt tuh....

semenjak 2 menjak nih....nak cantik jeeee
baju tidor pun nak cantik

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, April 18, 2011

bila naluri kecantikan dah mai....

ya ALLAH....
bertuah punya anak
patutlah diam je dok kat dlm bilik tuh
rupa2nya
habis bedak n lipstik mama dia belasah
nasib baik tak dijahanamkan
tahu2 je

aina : mama...tgk nih, cantik tak kakak?
mama : cantik???apa nya?
aina : ni haaaaa(sambil tunjukkan bibirnya sambil tersenyum panjang)
mama : terkesima sekejap... YA ALLAH...kakak, apa kakak buat
kenapa kakak pakai lipstik mama?
aina : alaaaaaaaaaaa...kakak nak cantikkkk
mama : cantik apa nya...kakak kecik lagi, nanti dah besar blh la cantik2...( mama pun apa lg g la serbu bilik tgk kot2 ada yg jahanam)

alhamdulillah...tak ada yg rosak
mmg bertuah punya anak

jom layan picture dia ekkk




ni baru sikit
kalo blk kampung
dia belasah chik dia punya
siap pakai eyeliner, pemerah pipi,eye shadow
complete...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, April 11, 2011

Bezakan mana TIRUAN, mana yg TULEN



Rasa produk tiruan adalah sangat berbeza dari produk asli. 
Produk tiruan mempunyai rasa kurang MANIS, BERBAU MAUNG DAN DIPEKATKAN DENGAN MENGGUNAKAN BAHAN PEMEKAT(TEPUNG) 
DAN WARNA YANG AGAK CERAH.

Diharap maklumat ini dapat membantu sesiapa sahaja pengguna 
KICAP CAP KIPAS UDANG ini dari tertipu dan aku berharap korang 
kat luar sana sebar-sebarkanlah agar jangan tertipu dengan 
Pihak yang tidak bertanggungjawab ini.

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, April 4, 2011

susahnya la hati nih...

tak tau la...
apa yang merunsingkan 'dia'
tiap kali bercakap je
air mata mengalir jua
tiap kali bercerita
mutiara jernih pun menjengah
apa yg dibuat serba tak kena
apa yg di mkn kurang enak
ditekaknya
perut pun tak meminta2 apa yg selalu 
diingini...
tak tau mcm mana lagi caranya
nak menyedapkan hati
menyenangkan hidupnya
mengembirakan hati yg lara
kenapa mcm nih?
selalunya dia happy2 je
suka membebel
berborak2...gelak2
ada jew benda yg nak diborakkan

jgn buat mcm nih
jgn suka memikirkan masalah
yg tak tau bila kesudahan nya
kami semua SAYANG ayah
dlm minggu nih 
dah berapa kali ayah g hospital
tp keputusan tetap sama
bila balik ke rumah
abg rehat secukupnya
anak2 pun tahu
mmg tak menganggu...malah simpati
doa selalu dipanjatkan
agar ayah dapat seperti dulu
tak sedih2, selalu happy
sihat..
cuba diturutkan apa yang termampu
tak mampu rasanya hati
dan bahu nih melihat 
kesedihan ayah

WE LOVE U SO MUCH

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )